TietovisatHoroskooppiNauris.fiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatBlogit

Sanan highlight käännös englanti-suomi

 • korostaa
  Haluan korostaa kahta seikkaa. I wish to highlight two points. Tahtoisin korostaa vielä kahta asiaa. I wish to highlight two aspects. Haluaisin korostaa kahta seikkaa: Allow me to highlight two points:
 • huippuvalo
 • kohokohta
  Panin merkille, että esittelijä viittasi ystävällisesti esittämäämme yhteistarkistukseen, joka oli kohokohta valiokunnassa ja joka voisi olla kohokohta myös esittelijän mietinnössä. I note the rapporteur graciously referred to the joint amendment we tabled, which was the great highlight in committee - perhaps it could be the highlight of his report. Arvoisa puhemies, vastuuvapauden myöntäminen on talousarvion valvontavaliokunnalle joka kerta vuoden kohokohta. Mr President, every year, the discharge is the highlight of the year in the Committee on Budgetary Control. Puheenjohtajakautemme erityinen kohokohta oli luonnollisesti sopimus, johon pääsimme uudesta perustuslaista 18. kesäkuuta hallitustenvälisessä konferenssissa. A particular highlight of our presidency was, of course, the agreement we reached on a new Constitution at the Intergovernmental Conference on 18 June.
 • korostus
  Kappale on silloin ikään kuin pienoisluku, jolle ei käytännön syistä ole kirjoitettu erillistä otsikkoa, vaan avainsanojen korostus on ikään kuin otsikoinnin tilalla.Erityispiirteiden korostuksella herätetään mielenkiintoa.Hänen puheessaan oli vieras korostus.
 • olla jonkun kohokohta
 • painottaa
  Haluan painottaa erityisesti neljää edistysaskelta. Let me highlight four steps in particular. Haluaisin vielä painottaa muutamaa asiaa. I would like to highlight a number of points. Tämä on ensimmäinen asia, jota halusin painottaa. That is the first point I wished to highlight.
 • tähdentää
  On kuitenkin eräitä näkökohtia, joita on mielestäni hyvä vielä tähdentää. There are, however, a few points which I think should be highlighted. Mietinnössä ei tehdä näin, mutta haluaisin tähdentää tätä asiaa vielä kerran. This report does not do so, but I would like to highlight this issue once again. Haluan tähdentää vain muutamia seikkoja, jotka ovat mielestäni erityisen tärkeitä. I would just like to highlight a few points that strike me as particularly important.

Sanan highlight määritelmät

 • An area or a spot in a drawing, painting, or photograph that is strongly illuminated
 • An especially significant or interesting detail or event or period of time
 • To make prominent; emphasize
 • To be a highlight of
 • To dye a different color than the rest
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja