HoroskooppiTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan how much käännös englanti-suomi

 • paljonko
  Viime kädessä meitä ei arvostella sen mukaan, paljonko olemme luvanneet apua, vaan sen mukaan, paljonko todella annamme apua. Ultimately we will be judged not by how much is promised but by how much is delivered. Meidän pitää tietää, paljonko se maksaa. We must know how much it will cost. Paljonko lentoyhtiöt oikein tienaavat tällaisella menettelyllä? So how much are airlines making on this?
 • kuinka paljon
  Talojen päästöt riippuvat siitä, kuinka paljon kaasua käytetään tai kuinka paljon sähköä. If you take a house, it depends on how much gas is being used or how much electricity. Silloin ihmisten ei tarvitsisi miettiä sitä, kuinka paljon he ovat jo juoneet ja kuinka paljon he voivat vielä juoda. It saves people having to think how much more they can have, how much they have already had, how much they can drink generally. Mutta ajatelkaapa kuinka paljon nopeampi vauhti elektronisessa kaupassa on ja kuinka paljon pidemmät tiet kuin maantieliikenteessä. But imagine how much higher the speed is and how much longer the roads are than in ordinary road traffic.
 • mitä se maksaa
  Tämän pykälän pitäisi kertoa myös siitä, miten unionista eroaminen tapahtuu ja mitä se maksaa. Such a clause should give information on how one withdraws from the Union and how much it would cost. Oikea tapa on päättää ensin, mitä EU:n on tehtävä, ja katsoa sitten, mitä se maksaa, ja kerätä lopulta rahat siihen. The right approach is first to decide what the EU has to do, then see how much it will cost, and finally collect the money for it. Ei ole oikein sanoa, kuten herra Chichester vihjaa, että asia on täysin ratkaistu, että jokainen tietää tarkkaan, miten se hoidetaan ja mitä se maksaa. It is not true to say, as Mr Chichester implies, that this has been completely solved, that everyone knows exactly how to do it and how much it costs.

Sanan how much määritelmät

Esimerkit

 • How much cheese is left in the fridge?
 • How much is left in the fridge?
 • How much do you want for it?
 • How much is it?
 • How much do you like me?
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja