TietovisatReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiBlogitNauris.fi

Sanan human käännös englanti-suomi

 • ihminen
  Ihminen on subjekti, ei esine. Human beings are subjects, not objects. Olen vain yksi ihminen 6 miljardin ihmisen joukossa. I am just one human being out of 6 billion human beings. Ihminen on syntyessään riippuvainen muista. Human beings are born in a state of dependency.
 • inhimillinen
  Se on suuri inhimillinen tragedia. This is a major human tragedy. Inhimillinen tekijä on riski sekin. The human factor is also a risk. Euroopan on saatava takaisin inhimillinen ulottuvuutensa. Europe must regain a human dimension.
 • ihmis-
  Tämä on keskeinen ihmis- ja perusoikeuksia koskeva kysymys. This is a fundamental issue of human and fundamental rights. Nämä ponnistelut johtavat ihmis- ja kansalaisoikeuksien parempaan suojaamiseen. This effort is leading to greater human and civil rights protection. Näillä muilla ihmisillä ei ole samanlaisia ihmis- ja kansalaisoikeuksia. These other people will not be entitled to the same human and civil rights.

Sanan human määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja