ReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatBlogit

Sanan human käännös englanti-suomi

 • inhimillinen
  Näin ollen inhimillinen tekijä ja inhimillinen virhe otetaan huomioon stressitesteissä kautta linjan This means that human issues and human failure are fully represented in the stress test. Olemme varmistaneet, että inhimillinen tekijä ja inhimillinen virhe otetaan huomioon stressitestin kriteereissä kautta linjan. We have made sure that the human factor and human failure are fully covered in the test criteria. Se on suuri inhimillinen tragedia. This is a major human tragedy.
 • ihminen
  Toinen kysymys on seuraava: "Ihminen on asetettava etusijalle, mutta mikä on ihminen?" The second question is as follows: 'The human being takes precedence, but what is a human being?' Olen vain yksi ihminen 6 miljardin ihmisen joukossa. I am just one human being out of 6 billion human beings. Ihminen on subjekti, ei esine. Human beings are subjects, not objects.
 • ihmis-
  Tämä on keskeinen ihmis- ja perusoikeuksia koskeva kysymys. This is a fundamental issue of human and fundamental rights. Nämä ponnistelut johtavat ihmis- ja kansalaisoikeuksien parempaan suojaamiseen. This effort is leading to greater human and civil rights protection. Näillä muilla ihmisillä ei ole samanlaisia ihmis- ja kansalaisoikeuksia. These other people will not be entitled to the same human and civil rights.

Sanan human määritelmät

  Haussa juuri nyt

  tv ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja