VaihtoautotBlogitNauris.fiHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitTietovisat

Sanan identity document käännös englanti-suomi

  • henkilötodistus
    Biometristen tietojen avulla henkilön tunnistaminen helpottuu ja henkilötodistus saadaan yhdistettyä luotettavammin henkilöön, mikä vahvistaa turvallisuusnormeja. Biometric data make it easier to identify people, so that a more reliable connection can be made between the person and the identity document, which serves to strengthen security standards. Virallisia henkilötodistuksia ovat Suomessa passi ja henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti.Monilla työmailla käytetään henkilötodistuksena kulkukorttia.
  • henkilöllisyystodistus
    Jos tällaista poikkeusta ei ole, toinen kysymykseni kuuluu, eivätkö unionin viranomaiset viime kädessä ratkaise, mikä on hyväksyttävä henkilöllisyystodistus. My second question, if there is no such exemption, is whether it is the Union's authorities who ultimately decide which type of identity documentation is acceptable. Suomen kansalainen ei ole velvollinen kotimaassa liikkuessaan pitämään mukanaan "henkilöllisyystodistusta", mutta se on toki usein asioitaessa tarpeen.

Sanan identity document määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja