VaihtoautotReseptitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatBlogitTietovisat

Sanan illegal käännös englanti-suomi

 • laiton
  Viides aihe on laiton maahanmuutto. The fifth theme is illegal immigration. Laillinen ja laiton siirtolaisuus ovat yhteydessä toisiinsa. Legal and illegal migration are connected. Laiton maahanmuutto on päivän sana. illegal immigration is the order of the day.
 • lainvastainen
  Lainvastainen tilanne on nyt laillistettu. It has now legalised an illegal situation. Kaikki lainvastainen sisältö, joka löydetään uusista medioista, on käsiteltävä kuten mikä tahansa muu laiton materiaali, ja sen tekijät on asetettava syytteeseen ja heitä on rangaistava. All unlawful content found in the new media must, of course, be treated like any other illegal statement, and its authors must be prosecuted and punished. Kehotan häntä ilmaisemaan selkeästi, että tapa, jolla Israel kohtelee palestiinalaisia miehitetyillä alueilla, on Geneven yleissopimuksen nojalla lainvastainen, mistä ei ole epäilystäkään. I call on him to press the undoubted case that Israel's treatment of the Palestinians in the occupied territories is illegal under the fourth Geneva Convention.
 • laiton maahanmuuttaja
  Laitonta maahanmuuttoa väheksytään, jos vastaisuudessa jokainen laiton maahanmuuttaja nähdään pelkästään henkilönä, jolla ei ole voimassa olevaa työlupaa. Illegal immigration will be trivialised if, in future, every illegal immigrant is seen simply as a person without a valid work permit. Laittomat maahanmuuttajat on karkotettava, heitä ei pidä laillistaa, sillä jokainen laillistettu laiton maahanmuuttaja houkuttelee lukuisia uusia maahanmuuttajia. Illegal immigrants should be deported, not regularised, for indeed, every regularised illegal immigrant attracts a multitude of new immigrants.

Sanan illegal määritelmät

Esimerkit

 • This is illegal, you know!
 • Nearly 40 million people live in UK areas with illegal air pollution
 • their illegal mining operations in Asia, Africa and elsewhere, are protected by officials and police paid to look the other way – and powerful customers in the construction industry who prefer not to ask too many questions
 • Moving a pawn backward is an illegal move in chess
 • illegal immigrant;  illegal logger;  illegal pilot

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja