VaihtoautotBlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeTietovisat

Sanan illusion käännös englanti-suomi

 • illuusioOikeusvarmuus on myytti ja illuusio. Legal certainty is a myth and an illusion. Tässä on jälleen yksi katoava Maastrichtin illuusio! Another Maastricht illusion bites the dust! Täydelliset markkinat, joita liberaalit rakastavat, on illuusio. The perfect market, much beloved of liberals, is an illusion.
 • harhaÄänestykselläni olen halunnut osoittaa, että tämä jatkuvasti toistettu ajatus on todellisuudessa vain optinen harha. In my explanation of vote I would like to show that this one track-minded commonplace, dwelt on continuously, is actually an optical illusion.
 • harhakuvitelmaPäällysmerkinnät ovat kuitenkin harhakuvitelma. Labelling is still an illusion. Uskoakseni tämä harhakuvitelma on tällä hetkellä selvästi jokaisen nähtävissä. I believe that today it is clear to us all that it was an illusion. Ajatus siitä, että voimme tarjota kuluttajille sataprosenttisen tuoteturvallisuuden, on harhakuvitelma. The idea that we can offer consumers the prospect of 100% product safety is an illusion.
 • harhaluuloUudistuksen täytäntöönpano on jälleen uusi osoitus siitä, että ajatus eurooppalaisesta solidaarisuudesta ja aidosta avusta uusille jäsenvaltioille on harhaluulo. Implementation of this reform will be further proof that the idea of European solidarity and genuine assistance for the new Member States is an illusion. On tosin harhaluulo uskoa vesiongelmien ratkeavan sillä, että vettä pumpataan alueilta, joilla vettä on oletettavasti liikaa, alueille, joilta sitä puuttuu. Of course it would be an illusion to think we can solve water problems by pumping water from areas of supposed surplus to areas where there is a shortage. On kuitenkin todettava rehellisesti, että ajatus, jonka mukaan ympäristöystävällinen energia on ratkaisu kaikkiin yhteisön energiaongelmiin - täällä usein esitetty ajatusmalli - on harhaluulo. However, it should be said honestly that the idea that green energy is the solution to all of Europe's energy problems - a kind of thinking which is often expressed here - is an illusion.
 • havaintoharha
 • taikatemppu

Sanan illusion määritelmät

 • Anything that seems to be something that it is not
 • A misapprehension; a belief in something that is in fact not true
 • A magician’s trick

Esimerkit

 • We saw what looked like a tiger among the trees, but it was an illusion caused by the shadows of the branches
 • Using artificial additives, scientists can create the illusion of fruit flavours in food
 • Jane has this illusion that John is in love with her

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja