ViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautot

Sanan implicit käännös englanti-suomi

  • implisiittinen
    Sen on oltava selvä ja peittelemätön, ei implisiittinen. That needs to be made explicit, and not implicit. Se on osoitus Euroopan unionin yhdestä pääasiallisesta epäonnistumisesta, josta ei juuri tiedetä ja joka on lähes aina implisiittinen mutta joka selittää suureksi osaksi kansalaisten vieraantumisen. It demonstrates one of the main flaws in the European Union, a little-known, almost always implicit flaw, but one which goes a long way towards explaining our citizens' loss of interest. Esimerkiksi kirjoittamaton sääntö tai hiljainen sopimus on niin sanottu implisiittinen sopimus.
  • ehdoton
    Mietintö sisältää myös monia henkilökohtaisen omantunnon kysymyksiä, esimerkiksi ehdoton eutanasian suositteleminen ja kovien huumeiden kriminalisointi. The report also contains a number of issues which are matters of individual conscience, for example, the implicit recommendation on euthanasia and the decriminalisation of hard drugs. Tällainen lausuma on väärä tulkinta sovittelutuloksesta, jonka selkeä, jopa ehdoton tarkoitus oli sallia tiukemmat kansalliset toimet 95 artiklan 10 kohdan nojalla. Such a declaration represents a misinterpretation of the outcome of conciliation, where there was a clear if implicit intention to allow stricter national measures on the basis of Article 95(10).
  • epäsuora
    Toiseksi on lopetettava sanallinen väkivalta sekä valtionlaitosten epäsuora ja suora heikentäminen. Second, stop the verbal abuse and the implicit and explicit undermining of State institutions. Erityisesti 6 kohdan kolmannessa sisennyksessä tuomitsen täysin viittauksen Italiaan, vaikka se onkin vain epäsuora. In particular, in the third indent of paragraph 6, I utterly deplore the reference to Italy, though implicit. Hänen epäsuora viestinsä oli, ettei hän EKP:n pääjohtajana voisi tehdä juuri muuta. His implicit message was that he could not, in his capacity of president of the ECB, do much more than that.

Sanan implicit määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja