VaihtoautotTV-ohjelmatReseptitBlogitHoroskooppiTietovisatViihde

Sanan importance käännös englanti-suomi

  • merkitys
    Uskon, että tällä on suunnaton merkitys. I believe that is of tremendous importance. Aihe: Maanteiden liikennepolitiikka ja sen merkitys Subject: Importance given to road transport policy Ilmaisuyhteyden kokonaisuus yleensä määrää sanojen täsmällisen merkityksen, joka voi eri yhteyksissä olla erilainen.
  • tärkeys
    Energiansäästön tehostamisen tärkeys on kiistatonta. The importance of improved energy savings is undeniable. Meiltä tämän painopisteen tärkeys vaatisi paljon enemmän. The importance of this priority required much more of us. Aiheen tärkeys on siis huomattu. The importance of this issue was also recognised.
  • merkitsevyys
  • painoarvo
    Hyvät kollegat, meidän on nähtävä tämän asian koko painoarvo. Ladies and gentlemen, we must appreciate the full importance of this subject. Madridin keskiviikkoisella huippukokouksella on siis erityinen painoarvo. Therefore, the summit in Madrid on Wednesday is of particular importance. Euroopan painoarvo ja merkitys kansalaisille on havaittava, tunnettava ja tunnustettava. Europe's importance and relevance for its citizens must be perceived, felt and recognised.

Sanan importance määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja