VaihtoautotReseptitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatBlogitNauris.fi

Sanan imprecise käännös englanti-suomi

  • epätarkka
    Vaikka kohde on epätarkka, suunta tiedetään melko hyvin. Even if the destination is imprecise, the direction is known quite well. Instituutin kertomus on edelleen liian yleisluontoinen ja epätarkka näissä kolmessa kohdassa. The Institute's report remains far too general and imprecise on these three points. Epäselvä ja epätarkka määritelmä mahdollistaa kaikkien mahdollisten välineiden käyttöönoton, kun tilanne muuttuu vaaralliseksi. Unclear and imprecise definition makes it possible for any means to be used as soon as things become dangerous.
  • epätäsmällinen
    Komission teksti on tältä osin edelleen epämääräinen ja epätäsmällinen. The Commission's text is vague and imprecise on this point. Se on pikemminkin näennäinen järjestelmä, jolla käynnistetään uusi epätäsmällinen ja puutteellisesti määritelty toimenpide.Rather, it is a virtual system used to trigger a further imprecise and poorly defined measure. Kuitenkin, sen sijaan, että aikaan saadussa asetuksessa taattaisiin palvelujen aidosti vapaa liikkuvuus EU:ssa, asetus on epätäydellinen ja epätäsmällinen. Yet instead of guaranteeing genuine free movement of services within the EU, the regulation that has come into being is incomplete and imprecise.

Sanan imprecise määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja