Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan imprisonment käännös englanti-suomi

  • vankeus
    Näin on jo Ugandan laissa ja rangaistuksena voi olla elinkautinen vankeus. This is already part of Ugandan law and the punishment can be life imprisonment. Heitä uhkaa elinkautinen vankeus tai jopa pahempi rangaistus pelkästään koska heidän uskontonsa on eri kuin vallassa olevien. They risk life imprisonment or worse, simply because their religion is different from that of the ruling power. Niiden perusteella langetetaan elinkautinen vankeus Koraanin häpäisemisestä ja kuolemanrangaistus islamia tai profeetta Muhammedia loukkaavista kommenteista. They prescribe life imprisonment for desecration of the Qur'an and the death sentence for derogatory remarks about Islam and the Prophet Mohammed.
  • vangitseminen
    Pitkäaikainen vangitseminen ilman oikeudenkäyntiä ei mielestämme ole kansainvälisen oikeuden mukaista. We believe that a long imprisonment without trial is not compatible with international law. Hodorkovskyn vangitseminen kalpenee Valko-Venäjän tapahtumia kohtaan osoitetun välinpitämättömyyden rinnalla. Khodorkovsky’s imprisonment pales into insignificance in the face of what is happening in Belarus. Kuubalaiset, jotka voivat vain haaveilla vapaudesta samaan aikaan, kun heitä uhkaavat sortaminen ja vangitseminen, tarvitsevat enemmän kuin solidaarisuutta. The people of Cuba, who can only dream of freedom while being threatened by repression and imprisonment, need more than solidarity.

Sanan imprisonment määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja