TietovisatReseptitBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeVaihtoautot

Sanan improper käännös englanti-suomi

  • sopimatonArvoisa neuvoston puheenjohtaja, vastauksenne oli hyvin sopimaton. Madam President-in-Office, your answer was most improper. Lisäksi tämä keskustelu on tarpeeton, sopimaton ja asiaton. This debate is, furthermore, a waste of time, out of place and improper. Minun on kuitenkin sanottava teille, että puheenne oli mielestäni täysin sopimaton. I must say to you, however, that your speech seemed entirely improper to me.
  • säädytönRahvas eli säädyttömät oli väestöryhmä, jonka edustajia Suomessa oli 1800- luvulta 1900-luvun alkuun, jolloin Suomi irtautui Venäjän keisarikunnasta, noin 70 prosenttia koko maan väestöstä.
  • vaaraTässä on näin ollen olemassa väärinkäytösten vaara, ja työjärjestys on laadittu vähemmistöjen suojelemiseksi. It is therefore possible that we are acting in an improper manner here, and the Rules are made to protect minorities. Vaara vaanii liikenteessä.olla vaarassa
  • vääräOrgaanisten liuotinaineiden väärä käyttäminen aiheutti ongelmia jo kaksikymmentä vuotta sitten. The improper use of organic solvents was already causing problems 20 years ago. Onko tämä mennyt säilytyksessä vääräksi?Tämä on väärä, eikä vastaa aiempaa valintaamme.

Sanan improper määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja