ViihdeReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan in the long run käännös englanti-suomi

  • ajan mittaanYksin matkaa jatkavat putoavat kyydistä ajan mittaan. Anyone who goes it alone will lose out in the long run. Uskon, että tilanne muodostuu ajan mittaan kestämättömäksi. I believe that this state of affairs is unacceptable in the long run. Se olisi ajan mittaan tuhoisaa kansalaisten kulttuurisen kehityksen kannalta. This is, in the long run, fatal for the cultural education of citizens.
  • ajan oloonKehitys on dramaattinen, koska mikään valtio ei voi ajan oloon välttyä tällaiselta veronalennuskilpailulta, ja se voi hyödyttää vain yrityksiä, mutta ei valtioita. The development is dramatic because in the long run no state can avoid the pressure to reduce taxes and this can benefit only the companies, not the countries involved.
  • ajan pitkään
  • jatkossaMillaisen painoarvon 13 artikla tulee saamaan jatkossa, riippuu hyvin pitkälti poliittisesta tahdosta. How much weight Article 13 will carry in the future very much depends in the long run on political will. En usko, että eläinten teurastaminen suuressa mittakaavassa on jatkossa hyväksyttävää yleisen mielipiteen kannalta. I believe that the large-scale slaughter of animals will no longer be acceptable to public opinion in the long run. Muistat tai et, mutta jatkossa jos noin teet, niin turpaan tulee niin, että paukkuu!
  • pidemmän päälleKöyhille maille tämä on yksi tapa ansaita nopeasti rahaa, mutta pidemmän päälle se ei ole järkevää. For the poor countries, this is one way of making a fast buck, but offers no solutions in the long run.
  • pitkällä tähtäimelläMe kaikki tiedämme, että pitkällä tähtäimellä niiden syyt liittyvät osittain toisiinsa. We all know that their causes are, in the long run, partly linked. Kuitenkin terveys ja talous ovat pitkällä tähtäimellä toistensa erottamattomia kumppaneita. Nevertheless, health and the economy are inseparable companions in the long run. Pitkällä tähtäimellä tämä voi nimittäin synnyttää pelottavan kansainvälisen katastrofin. The fact is that failure to do so may result in the long run in a terrible international catastrophe.

Sanan in the long run määritelmät

  • After a very long time; eventually; over a long period of time; more generally

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja