TV-ohjelmatTietovisatViihdeReseptitBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan inadequate käännös englanti-suomi

 • puutteellinen
  Ongelmanamme on siis puutteellinen organisointi. We are indeed confronted by inadequate organisation. Rehellisesti sanoen tämä mietintö on vielä puutteellinen tältä osin. Frankly, that is where this report is still inadequate. Mielestäni tämä mietintö on monessa suhteessa puutteellinen. I think that this report is inadequate in many respects.
 • riittämätön
  Näin ollen työvälinekin on riittämätön. The tool, then, is inadequate. Vähennystavoite on riittämätön. The reduction target is inadequate. Se on monessakin suhteessa riittämätön. This is inadequate in many respects.
 • sopimaton
  Myös tässä mielessä komission ehdotus on sopimaton, ja tarkistuksemme on hyväksyttävä, jotta äänestäisimme tämän ehdotuksen puolesta. In this regard, too, the Commission proposal is inadequate, and we will therefore need our amendments to be adopted if we are to vote for this proposal. Meidän on tehtävä enemmän, ja komission on tarkasteltava uudelleen Forest Focus -ehdotustaan, joka on täysin sopimaton metsätuhojen torjumiseen. We must go much further, and the Commission has to reconsider its Forest Focus proposal, which is completely inadequate for preventing damage to woodland. En voi hyväksyä myöskään liitteeseen II esitettyä tarkistusta 37, koska esitettyä määritelmää ei käytetä muualla tekstissä ja koska se on lisäksi sopimaton TSE:iden valvonnan tarpeisiin. I also cannot accept Amendment No 37 to Annex II, as the proposed definition is not used elsewhere in the text and is, in addition, inadequate for TSE control purposes.
 • vaillinainen
  Minusta on aina tuntunut kuin olisin jotenkin vaillinainen ilman häntä.He tunsivat ymmärtävänsä toisiansa, vaikka molempien kielitaito oli vaillinainen.

Sanan inadequate määritelmät

 • Not adequate; not fit for the purpose
 • An individual who is inadequate

Esimerkit

 • inadequate resources
 • inadequate representation

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja