TV-ohjelmatReseptitBlogitVaihtoautotViihdeTietovisatHoroskooppi

Sanan inappropriate käännös englanti-suomi

 • asiaton
  Lopuksi haluaisin lisätä, että mielestäni Stephen Hughesin viime lauantaina lähettämä sähköpostiviesti oli täysin asiaton. Finally, I wish to add that I thought the email Mr Hughes sent last Saturday completely inappropriate. Arvoisa puhemies, olen pahoillani, mutta huomautuksenne ei ollut parlamentin käytänteiden mukainen ja se oli asiaton tullessaan puhemieheltä. Mr President, I regret to say that your comment was not in line with parliamentary courtesy and was inappropriate in your position as President. Komissio on kehottanut lopettamaan entisen romanien keskitysleirin alueella toimivan lihasikalan, joka on - myös minun mielestäni - asiaton, sekä tukemaan soveliaan muistomerkin pystyttämistä. The Commission is urged to end pig fattening on the site of the former Roma concentration camp, which is inappropriate - in my opinion, too - and to help erect a dignified memorial.
 • epäasiallinen
  Sama epäasiallinen toiminta sen sijaan vain jatkuu. Instead, we are now seeing a continuation of such inappropriate behaviour. Olen iloinen, sillä Kokin raportista näkemäni alustavat luonnokset olisivat epäasiallinen loppuyhteenveto välitarkistuksesta, koska tasapaino ei ole niissä kohdallaan. I am glad about that because the early drafts I have seen of the Kok report would be an inappropriate conclusion for a mid-term review as the balance is wrong. Katson myös, että mietinnössä esiin tuleva perinteisen alentuva sävy, jolla EU tarkastelee lukutaidottomia ja köyhiä sukulaisiaan, on epäasiallinen. I also feel that the traditionally patronising tone of the report with which the EU addresses its illiterate poor relatives is inappropriate.
 • sopimaton
  Venäjän reaktio oli sopimaton, ja sitä on mahdotonta hyväksyä. Russia's reaction was inappropriate and unacceptable. Esitys on mielestämme näin ollen sopimaton. We therefore believe that this motion is inappropriate. Myös yksinkertaisen veto-oikeuden kumoamista koskeva ehdotus on täysin sopimaton. The suggestion to abolish the simple right of veto is also entirely inappropriate.

Sanan inappropriate määritelmät

Esimerkit

 • It is inappropriate to burp at a formal dinner
 • kids saying inappropriate things

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja