ReseptitBlogitVaihtoautotTietovisatViihdeHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan incoherent käännös englanti-suomi

 • epäjohdonmukainen
  Nykyinen oikeudellinen kehys on epäjohdonmukainen ja riittämätön. The current legal framework is incoherent and incomplete. Jos tarkistus 1 hyväksytään, mietinnöstä tulee epäjohdonmukainen ja maailman köyhimpien ihmisten etujen vastainen. If Amendment 1 is adopted, then this report would become incoherent and contrary to the interests of the world's poorest people. Valitettavasti Herzogin mietinnöstä toimitetusta äänestyksestä tulokseksi saatu epäjohdonmukainen ja ristiriitainen teksti ei selkeytä keskustelua. It is unfortunate that the incoherent and contradictory text resulting from the vote on the Herzog report will not clarify the debate.
 • epäselvä
  Tämä epäselvä logiikka käy selkeästi esiin, kun tarkastellaan kahdenlaisia lukuja. This incoherent logic becomes clearly apparent on examining two sets of figures.
 • epäyhtenäinen
  Hallitusten epäyhtenäinen menettely aiheuttaa ongelmia. The problem is that the Governments are behaving incoherently. Minun oletetaan kannattavan sitä, mutta se on mielestäni hieman epäyhtenäinen. I am supposed to be supporting it, but I find it somewhat incoherent. Lähtökohtanamme on siis aika epäyhtenäinen sääntelykehys näinkin ratkaisevalla alueella kuin kansalaisten Euroopan rakentamisessa. In this crucial area of creating a citizens' Europe, we start with a pretty incoherent framework.
 • inkoherentti
 • ristiriitainen
  Valitettavasti Herzogin mietinnöstä toimitetusta äänestyksestä tulokseksi saatu epäjohdonmukainen ja ristiriitainen teksti ei selkeytä keskustelua. It is unfortunate that the incoherent and contradictory text resulting from the vote on the Herzog report will not clarify the debate.

Sanan incoherent määritelmät

Esimerkit

 • When we confronted her, she gave us a hasty, incoherent explanation.
 • After just a few drinks, he becomes incoherent.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja