BlogitHoroskooppiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatNauris.fiTietovisat

Sanan income käännös englanti-suomi

 • tulo
  Tämän vuoksi meidän on varauduttava tulo- ja menopolitiikan uudistukseen. A reform of income and expenditure policy really is needed. Siksi vaadimme, että vähimmäisetuuksista ja palkkatyöstä saatu tulo ei saa johtaa työssäkäyvien köyhyyteen. We therefore demand that income from minimum benefits and paid work should not lead to income poverty. Tulo- ja yritysverotuksen alalla on jo kilpailua, ja hyvä niin. Competition exists in income and corporate taxes, and rightly so.
 • tulotp
  Maanviljelystä saatavat tulot ovat jo valmiiksi laskeneet. Farming incomes have already fallen. Hän on vanha rouva, jolla on alhaiset tulot. She is an old lady with a low income. Joissakin tapauksissa tulot jopa puolittuvat. In some cases, incomes are being halved.
 • ansio
  Itävallassa 200 shillinkiä luovuttajalle on symbolinen, mutta Itä-Euroopassa merkittävä ansio. In Austria 200 schillings is a nominal amount for the donor, but in Eastern Europe it is a considerable income. Hänen ansiostaan kylän lapset saavat juoda puhdasta vettä.Samuel Roosin suurin ansio oli uudissanojen keksiminen
 • ansiotp
  Tämä ei ole liikaa vaadittu, kun ajatellaan, että esim. Saksan liittotasavallassa taiteilijoiden ansiot ovat noin 2000 DM. That is not too much to ask, when one considers that in Germany, for example, artists have an income of around DM 2000.
 • tuloero
  Yksi pieni esimerkki on Itävalta, jossa tuloero on noin 28 prosenttia. One small example is Austria, where the income divide is about 28%. Kymmenen vuotta sitten meidän ja uusien jäsenvaltioiden välinen palkka- ja tuloero oli suuruudeltaan 10:1. Ten years ago, the wage and income differential between ourselves and the new Member States was 10:1. tuloerojen kasvu

Sanan income määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja