VaihtoautotBlogitReseptitViihdeTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan income käännös englanti-suomi

  • tuloTämän vuoksi meidän on varauduttava tulo- ja menopolitiikan uudistukseen. A reform of income and expenditure policy really is needed. Tulo- ja yritysverotuksen alalla on jo kilpailua, ja hyvä niin. Competition exists in income and corporate taxes, and rightly so. Näiden alueiden tulo asukasta kohti on lähentynyt yhteisön keskiarvoa. Per capita income in these regions has moved closer to the Community average.
  • tulotMaanviljelystä saatavat tulot ovat jo valmiiksi laskeneet. Farming incomes have already fallen. Hän on vanha rouva, jolla on alhaiset tulot. She is an old lady with a low income. Joissakin tapauksissa tulot jopa puolittuvat. In some cases, incomes are being halved.
  • ansioItävallassa 200 shillinkiä luovuttajalle on symbolinen, mutta Itä-Euroopassa merkittävä ansio. In Austria 200 schillings is a nominal amount for the donor, but in Eastern Europe it is a considerable income. Hänen ansiostaan kylän lapset saavat juoda puhdasta vettä.Samuel Roosin suurin ansio oli uudissanojen keksiminen
  • ansiotTämä ei ole liikaa vaadittu, kun ajatellaan, että esim. Saksan liittotasavallassa taiteilijoiden ansiot ovat noin 2000 DM. That is not too much to ask, when one considers that in Germany, for example, artists have an income of around DM 2000.
  • tuloeroYksi pieni esimerkki on Itävalta, jossa tuloero on noin 28 prosenttia. One small example is Austria, where the income divide is about 28%. Kymmenen vuotta sitten meidän ja uusien jäsenvaltioiden välinen palkka- ja tuloero oli suuruudeltaan 10:1. Ten years ago, the wage and income differential between ourselves and the new Member States was 10:1. tuloerojen kasvu

Sanan income määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja