BlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatNauris.fi

Sanan incomplete käännös englanti-suomi

 • epätäydellinen
  Yksittäisten lukujen osalta energiaa koskeva luku on sangen epätäydellinen. As far as the individual chapters are concerned, the Energy chapter is rather incomplete. Tämän vuoksi asiakirja on mielestäni epätäydellinen ja puutteellinen. I must, therefore, consider this document to be incomplete and insufficient. Tiedonanto on lievästi sanottuna epätäydellinen. This communication is incomplete, to put it mildly.
 • keskeneräinen
  Sopimus on puutteellinen, keskeneräinen, mutta se on parempi kuin ei mitään. It is imperfect, it is incomplete, but it is better than nothing. Prestige-säiliöaluksen onnettomuuden edelleen keskeneräinen tutkinta osoittaa, mihin tällainen tutkintavastuun pallottelu johtaa. The still incomplete investigation into the accident involving the tanker Prestige shows where such a buck-passing dispersal of responsibility for an investigation leads. On totta, että sopimus on keskeneräinen ja että paljon työtä tarvitaan vielä, mutta nyt meillä on ohjelma, johon voimme jatkossa sovittaa ponnistuksemme maailman ilmaston pelastamiseksi. It is true that it is an incomplete agreement and that more work has to be done, but we now have a platform on which we can continue to build in our efforts to save the global climate.
 • puutteellinen
  Inhimillistä virhettä koskeva osa on puutteellinen. The area of human failure is incomplete. Toinen asia on tekijänoikeuslainsäädännön puutteellinen yhdenmukaistaminen. We also have the incomplete harmonisation of copyright law. Sopimus on puutteellinen, keskeneräinen, mutta se on parempi kuin ei mitään. It is imperfect, it is incomplete, but it is better than nothing.
 • vaillinainen
  Kunnioitettavista aikomuksista huolimatta tämä päätöslauselma on vaillinainen. Despite the laudable intentions, this resolution is incomplete. On selvää, että näillä toimilla tarjotaan vain osittainen ja vaillinainen ratkaisu laittomaan maahanmuuttoon ja pimeään työvoimaan. It is obvious that these measures only offer a partial, incomplete solution to illegal immigration and black labour. Lisäksi on vielä tietenkin tämä Länsi-Saharan kysymys, jonka osalta mietintö on vaillinainen. Then, there is, of course, the issue of the Western Sahara, in respect of which the report is incomplete.
 • vajaa
  vajaa lasillinenKokoelma on vajaa.Onko munuaisten toiminta vajaata?
 • kesken
  Tämä prosessihan on vielä kesken. Transposition is currently incomplete. Euroopan parlamentti on ollut mukana tukemassa prosessia, mutta laajentumisemme on yhä kesken. Your House has been instrumental in supporting this process, but our enlargement is still incomplete. Poliittinen epävakaus vaarantaa jatkuvasti vielä kesken olevaa itsenäistymisprosessia. Political instability repeatedly threatens the still incomplete independence process.
 • osittainen
  On selvää, että näillä toimilla tarjotaan vain osittainen ja vaillinainen ratkaisu laittomaan maahanmuuttoon ja pimeään työvoimaan. It is obvious that these measures only offer a partial, incomplete solution to illegal immigration and black labour. Näiden valtioiden on täytynyt maksaa tästä kaikesta, koska jaetussa Euroopassa ei ollut todellista rauhaa ja vapaus oli vain osittainen. It is they who have had to pay for it all, for Europe, divided, knew no real peace and only incomplete freedom.
 • puolinainen
  Tämä mietintö sisältää kohta kohdalta paljon kiinnostavaa asiaa, mutta kokonaisuudesta välittyy puolinainen kuva. Paragraph for paragraph, this report contains a lot which is interesting, but together it presents an incomplete perspective.
 • puolivalmis
 • vaatimaton
  Olipa vaatimaton kaveri!Vaikka joukkueen majapaikka oli melkoisen vaatimaton, pelisuoritus ei sellaiseksi jäänyt.
 • vajavainen
  Totesitte, että tämä kompromissi on vajavainen. You stated that this compromise was incomplete.

Sanan incomplete määritelmät

 • Not complete; not finished
 • Something incomplete
 • A designation of being incomplete

Esimerkit

 • He got four incompletes out of five courses last semester.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja