HoroskooppiReseptitBlogitTietovisatJääkiekon MMVaihtoautotViihdeTV-ohjelmat

Sanan incomplete käännös englanti-suomi

  • epätäydellinenYksittäisten lukujen osalta energiaa koskeva luku on sangen epätäydellinen. As far as the individual chapters are concerned, the Energy chapter is rather incomplete. Tämän vuoksi asiakirja on mielestäni epätäydellinen ja puutteellinen. I must, therefore, consider this document to be incomplete and insufficient. Tiedonanto on lievästi sanottuna epätäydellinen. This communication is incomplete, to put it mildly.
  • keskeneräinenSopimus on puutteellinen, keskeneräinen, mutta se on parempi kuin ei mitään. It is imperfect, it is incomplete, but it is better than nothing. Prestige-säiliöaluksen onnettomuuden edelleen keskeneräinen tutkinta osoittaa, mihin tällainen tutkintavastuun pallottelu johtaa. The still incomplete investigation into the accident involving the tanker Prestige shows where such a buck-passing dispersal of responsibility for an investigation leads. On totta, että sopimus on keskeneräinen ja että paljon työtä tarvitaan vielä, mutta nyt meillä on ohjelma, johon voimme jatkossa sovittaa ponnistuksemme maailman ilmaston pelastamiseksi. It is true that it is an incomplete agreement and that more work has to be done, but we now have a platform on which we can continue to build in our efforts to save the global climate.
  • puutteellinenInhimillistä virhettä koskeva osa on puutteellinen. The area of human failure is incomplete. Toinen asia on tekijänoikeuslainsäädännön puutteellinen yhdenmukaistaminen. We also have the incomplete harmonisation of copyright law. Sopimus on puutteellinen, keskeneräinen, mutta se on parempi kuin ei mitään. It is imperfect, it is incomplete, but it is better than nothing.
  • vaillinainenKunnioitettavista aikomuksista huolimatta tämä päätöslauselma on vaillinainen. Despite the laudable intentions, this resolution is incomplete. On selvää, että näillä toimilla tarjotaan vain osittainen ja vaillinainen ratkaisu laittomaan maahanmuuttoon ja pimeään työvoimaan. It is obvious that these measures only offer a partial, incomplete solution to illegal immigration and black labour. Lisäksi on vielä tietenkin tämä Länsi-Saharan kysymys, jonka osalta mietintö on vaillinainen. Then, there is, of course, the issue of the Western Sahara, in respect of which the report is incomplete.
  • vajaavajaa lasillinenKokoelma on vajaa.Onko munuaisten toiminta vajaata?

Sanan incomplete määritelmät

  • Not complete; not finished
  • Something incomplete
  • A designation of being incomplete

Esimerkit

  • He got four incompletes out of five courses last semester.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja