TV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogitHoroskooppiViihdeReseptit

Sanan indeed käännös englanti-suomi

 • aivan
  Tämä on itse asiassa aivan toinen tarina. This is indeed a separate story. ...Jäsen Goebbels, kyllä aivan niin, tämä selviää aikanaan. ... Yes indeed, Mr Goebbels, we shall see. Ei, tämä ei ole aivan varmasti meidän roolimme! No indeed - that is certainly not our role!
 • todella
  Nämä olivat todella liikkeelle panevia muutoksia. These were indeed moving events. Tämä on todella hyvä kompromissi. This is indeed a good compromise. Se on todella huomattava määrä. This is indeed a considerable sum.
 • oikeasti
  Katson, että neuvoston on nyt korkea aika pitää lupauksensa, ja sen pitäisi tehdä se puitepäätöksellä, jolla on oikeasti merkitystä. I think it is high time now that the Council finally kept its promise, and indeed with a Framework Decision worth the paper on which it is printed. Ei sitä kukaan oikeasti uskonut.
 • todellakin
  Tämä on todellakin keskeinen asia. This is, indeed, a key matter. Tänään on todellakin historiallinen päivä. Today is indeed a historic day. Tämä on todellakin hyvin huolestuttavaa. That is indeed very disquieting.
 • toden totta
  Tässä me toden totta olemme vahvoilla. We are indeed very strong in this. Se on toden totta toivottavaa kehitystä. This is indeed a desirable development. Sen sijaan voin toden totta luetella saavutukset viimeisten neljän vuoden ajalta. On the other hand, I am indeed able to list the achievements of the last four years.
 • tosiaan
  Menettelytapoja on tosiaan yksinkertaistettava. Procedures must indeed be simplified. Se oli tosiaan mukavan rehellinen tunnustus. That was indeed a nice honest admission. Niin se tosiaan tuo, ja se tuo myös sosiaalista arvoa. Indeed it does, and social value as well.
 • tosin
  Meidän olisi tosin vaikea kyetä tällaisiin uhrauksiin. It would indeed be difficult for us to be worthy of such sacrifices. Sitä on tosin jo kokeiltu käytännössä neuvoston ja edellisen parlamentin kanssa. It has indeed already been put into practice with the Council and the last Parliament. Kiinassa jatkuva vaino ei tosin kohdistu vain kiinalaisiin. Indeed, it is not only the Chinese who are constantly being persecuted in that country.
 • totisesti
  Sen osallistuminen on johtanut totisesti vaikuttavaan lopputulokseen. The outcome of its involvement is indeed impressive. Olisi totisesti kyse parannuksesta, jos otettaisiin käyttöön näitä ansoja koskevat standardit. It would indeed be an improvement if standards were introduced for these traps. Madeleine McCannin tapaus on herättänyt suurta huomiota ja totisesti myös polemiikkia. The case of Madeleine McCann has aroused a lot of interest and, indeed, controversy.
 • totta
  Se on varmasti totta, jäsen Wurtz. That is indeed the case, Mr Wurtz. Tämä on totta, näin todellakin on tapahtunut. That is a fact; indeed, it has been. Se on toden totta toivottavaa kehitystä. This is indeed a desirable development.

Sanan indeed määritelmät

Esimerkit

 • Indeed, he made several misplays
 • Yes, I do indeed look very similar to you
 • As a soccer player, he is terrible indeed
 • I am a great runner." "Indeed!
 • I am a great runner." "Indeed?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja