HoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatReseptitVaihtoautotViihdeBlogit

Sanan independent käännös englanti-suomi

 • itsenäinen
  Se on itsenäinen demokraattinen valtio. It is an independent democratic state. Ranska on itsenäinen ja suvereeni maa. France is an independent and sovereign country. Italian parlamentti on juuri todistanut, että se on itsenäinen. The Italian parliament has just proven that it is independent.
 • riippumaton
  Toinen tärkeä seikka on "riippumaton asiantuntemus". The second key element is 'independent expertise'. Sanoitte olevanne vapaa ja riippumaton. So I shall be free and independent'. Olen iloinen, että EKP on riippumaton. I am glad that the ECB is independent.
 • sitoutumaton
  Toinen romanialainen nainen on tämän vuoden voittaja, Monica Macovei, Romanian entinen sitoutumaton oikeusministeri. The second Romanian woman is this year's winner, Monica Macovei, Romania's former independent justice minister. Tarvitaan uusi riippumaton, mihinkään puolueeseen sitoutumaton vaaliorganisaatio, jolla on riittävät inhimilliset ja taloudelliset varat toimiakseen tehokkaasti. A new independent election organisation above partisan interest, and with sufficient human and financial resources to operate effectively is needed.
 • omatoiminen
  Kansalaisyhteiskunta on ollut omatoiminen ja se on vedettävä mukaan EU:n projekteihin. Civil society has been acting independently and we must ensure it is more involved in EU projects. Helsingin Suunnistajat muuttaa koronaviruksen takia kuntorastinsa omatoimisiksi, tarjolla uusi maksuton palvelu erityisesti lapsiperheille (hs.fiVaari on omatoiminen eikä tauti rajoita elämää.
 • vapaa
  Sanoitte olevanne vapaa ja riippumaton. So I shall be free and independent'. Itävalta on vapaa, riippumaton ja täysivaltainen kansakunta. Austria is a free, independent and sovereign country. Vapaa-ajattelijat ja omantienkulkijat ovat nopeasti eliminoitavissa. The free thinkers and the independent spirits are soon removed.
 • villi
  Monet viljeltävät kasvit polveutuvat villeistä lajikkeista.Meno diskossa yltyi villiksi.Villit polttivat kylän ja tappoivat asukkaat.

Sanan independent määritelmät

Esimerkit

 • the independent candidate
 • an independent property
 • a man of an independent mind

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja