Nauris.fiTietovisatReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogit

Sanan indicator käännös englanti-suomi

 • indikaattori
  Tämä indikaattori ei ole kuitenkaan täydellinen. However, this indicator is not holistic. Energian kulutus on teollisuustuotannon indikaattori. Energy consumption is an industrial production indicator. Esimerkiksi hintatasoja koskeva indikaattori on erityisen kyseenalainen. The indicator referring to pricing levels is particularly doubtful.
 • osoitin
  Se on osoitin, kuten totesitte, jota ei vielä ole hyväksytty, mutta joka on harkitsemisen ja syventämisen arvoinen. It is an indicator, as you say, which has not yet been taken up, but it is an idea which deserves thought and deeper study. On sanomattakin selvää, että Ukrainan kehittyminen on myös tärkeä osoitin siitä, miten naapuruuspolitiikkamme on onnistunut. Needless to say, the developments in Ukraine are also an important indicator of that Policy’s success.
 • barometri
 • indikaattorilaji
 • mittalaite
 • mittari
  Bruttokansantuote on talouden kehityksen ja vaurauden mittari. Gross Domestic Product is an indicator of economic development and prosperity. Siksi, että se on ainutlaatuinen eurooppalaisen ajattelutavan muutosten mittari. Because it is a unique indicator of changes in European thinking. BKT on talousmarkkinoiden toiminnan mittari, josta on kehittynyt poliittisten päätöksentekijöiden koko maailmassa käyttämä perusindikaattori. GDP is an indicator of economic market activity which has become a benchmark used by policy makers.
 • suuntavilkku

Sanan indicator määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja