ViihdeHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan indicator käännös englanti-suomi

  • indikaattoriTämä indikaattori ei ole kuitenkaan täydellinen. However, this indicator is not holistic. Energian kulutus on teollisuustuotannon indikaattori. Energy consumption is an industrial production indicator. Esimerkiksi hintatasoja koskeva indikaattori on erityisen kyseenalainen. The indicator referring to pricing levels is particularly doubtful.
  • osoitinOn sanomattakin selvää, että Ukrainan kehittyminen on myös tärkeä osoitin siitä, miten naapuruuspolitiikkamme on onnistunut. Needless to say, the developments in Ukraine are also an important indicator of that Policy’s success. Se on osoitin, kuten totesitte, jota ei vielä ole hyväksytty, mutta joka on harkitsemisen ja syventämisen arvoinen. It is an indicator, as you say, which has not yet been taken up, but it is an idea which deserves thought and deeper study.
  • barometri
  • indikaattorilaji
  • mittalaite
  • mittariSiksi, että se on ainutlaatuinen eurooppalaisen ajattelutavan muutosten mittari. Because it is a unique indicator of changes in European thinking. Bruttokansantuote on talouden kehityksen ja vaurauden mittari. Gross Domestic Product is an indicator of economic development and prosperity. Rahan arvon vakauden todellinen mittari on inflaatioprosentti. The real indicator for price stability is the inflation rate.
  • suuntavilkku

Sanan indicator määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja