Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan indisputably käännös englanti-suomi

 • ehdottomasti
  Tulen ehdottomasti syntymäpäivillesi.
 • eittämättä
  Karismaattisen ja erittäin aktiivisen presidentti Sarkozyn valinnan aikaansaama historiallinen muutos on eittämättä myönteinen. The historic change brought about by electing the charismatic and very active President Sarkozy is indisputably positive. Näin ollen päätöslauselma on eittämättä tärkeä askel oikeaan suuntaan, ja Euroopan unionin ja sen jäsenvaltioiden velvollisuutena on tukea sitä. Having said that, this is indisputably an important step in the right direction, and the European Union and its Member States have a duty to support it. Erityisen hienoa, on eittämättä keskustelun edistäminen, ja tässä suhteessa kiitän komission jäsentä vihreästä kirjasta. What is extremely good - and in this respect I commend the Commissioner on his Green Paper - is the promotion of this discussion that has indisputably taken place.
 • kiistattomasti
  Mutta heidän on kiistattomasti saatava kuulla nyt, että sanomme heille uudelleen, että he kuuluvat Euroopan perheeseen. But they need to be indisputably told once more that they are a part of the European family. Mielestäni tarvitsemme Euroopassa johtajia, ja omana aikanaan Tony Blair oli kiistattomasti yksi noista johtajista. I think that in Europe, we need leaders and that in his time Tony Blair was indisputably one of those leaders. Arvoisa puhemies, minusta on aivan selvää, että komission ehdotus on kiistattomasti hyökkäys jäsenvaltioiden yksinomaista toimivaltaa vastaan verotuksen alalla. Mr President, it is quite clear to me that the Commission’s proposal is indisputably an assault upon taxation as an exclusive competence of Member States.
 • selvästi
  Se on selvästi erittäin riskialtista teknologiaa, joka aiheuttaa vaaraa väestölle. This is indisputably a high-risk technology which puts the population in danger. Se, että tarjonta ylittää kysynnän, käy selvästi ilmi siitä, että uusien alusten hinnat ovat kaikilla sektoreilla laskeneet tai parhaimmassa tapauksessa pysyneet ennallaan. The fact that supply exceeds demand is shown indisputably by the fact that the prices of the new constructions have fallen or, when things are going well, stagnated in all sectors. Ilman silmälaseja näen sen vain epämääräisenä läiskänä, mutta laseilla näen siinä olevan tekstinkin ihan selvästi.
 • varmasti
  Moni asia kiistatta ahkerasta ja kunnianhimoisesta työstä päätyy varmasti vielä kirjalliseen muotoon. Certainly, there will be results on one or two further fronts thanks to the indisputably conscientious and ambitious work done there. Onko kaikki nyt varmasti mukana?Hän ei varmasti suostu sellaiseen.

Sanan indisputably määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja