HoroskooppiBlogitVaihtoautotViihdeReseptitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan inevitably käännös englanti-suomi

 • vääjäämättä
  Se vaikuttaa vääjäämättä myös ihmisiin. Inevitably, man is also affected. Vajeet tietenkin paisuvat vääjäämättä talouden taantuman aikaan. Of course, deficits inevitably swell in times of economic recession. Edessä on vääjäämättä alueellinen yhteistyö. Inevitably, it crosses the path of regional cooperation.
 • poikkeuksetta
  Oletatteko, että maailmassa, jossa ei ole kaupan esteenä olevia tulleja ja niiden synnyttämää kilpailua, sosiaaliset ja ympäristönsuojelunormit poikkeuksetta ja väistämättä luhistuvat? Do you assume that, in a world without tariffs – which are barriers to trade – and the competition to which they give rise, social and environmental standards would invariably and inevitably fall?
 • vääjäämättömästi
  Haluan muistuttaa parlamentin jäseniä siitä, että demokratia, joka ei perustu totuuteen, muuttuu vääjäämättömästi relativismiin perustuvaksi diktatuuriksi. I would like to remind the House that a democracy that is not based on truth will inevitably become a dictatorship based on relativism. Toiseksi painopiste siirtyy vääjäämättömästi rajojemme vakauteen, kuten komissio toteaa ohjelmassaan, mutta komissio ei kerro, mihin uusiin toimiin aiomme tosiasiallisesti ryhtyä. Secondly, the focus will inevitably move on to the stability of our borders, as the Commission says in its programme, but it does not say what new steps we are actually going to take.
 • väistämättömästi
  On totta, että Serbian tulevaisuus on yhtä väistämättömästi Euroopan unionissa. It is true that the future of Serbia lies just as inevitably in the European Union. Aina kun on kyse muutoksista, ihmiset ovat väistämättömästi epävarmoja ja haluavat sen vuoksi edetä varovasti. When change is involved, people inevitably are uncertain and, therefore, want to tread carefully. Eurooppaa koskevan vision edelleen käynnissä olevaan toteuttamiseen vaikuttavat väistämättömästi kansainväliset poliittiset ja taloudelliset tapahtumat. The implementation of the European vision, which is still under way, is inevitably affected by international political and economic events.

Sanan inevitably määritelmät

Esimerkit

 • Inevitably, all creatures eventually die
 • The sun inevitably rises
 • Despite the towns best efforts, the dam inevitably gave way
 • The inevitably cold winter approaches
 • Inevitably, the next-door neighbour began to mow his lawn just as she lays down her head after a long night shift
 • The child inevitably began to cry when his mother went to work
 • The inevitably long line of customers queued for the latest Harry Potter

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja