ReseptitBlogitViihdeVaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmat

Sanan infection käännös englanti-suomi

  • infektio
    Yhä useampi yksinkertainen infektio pyrkii muuttumaan vakavaksi. More and more of our simple infections are tending to become serious again. On hyvä asia, että varaudumme jo nyt siihen, että infektio voi saada merkittävän jalansijan Euroopassa, mutta näyttää siltä, että tämän pidemmälle emme ole valmiita menemään. It is a good thing that we are already taking on board the possibility that this infection could gain a significant foothold in Europe, but it looks as if this is as far as we are going. bakteeri-infektio
  • tartunta
    Voisitteko kertoa jotain vaarasta saada tartunta kissoista. Please say something about the risk of infection from cats. Kun kansalaiset saavat tietoa, heillä on paremmat mahdollisuudet välttää tartunta. If our citizens are informed, they stand a better chance of avoiding infection. On selvää, että tartunta oli alkanut sairaalassa jo aikaisemmin, kuten jäsen Van Orden totesi. It is clear that the infection at the hospital, as indicated by Mr Van Orden, already existed.
  • tarttuminen

Sanan infection määritelmät

  • The act or process of infecting

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja