Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan inflict käännös englanti-suomi

 • aiheuttaa
  Meidän ei pidä aiheuttaa tätä itsellemme eikä Balkanin maille! Let us not inflict this on ourselves and the countries of the Balkans! Ihmiskauppa on yksi pahimmista vääryyksistä, joita ihmiset voivat toisille aiheuttaa. Human trafficking is one of the worst wrongs which people can inflict on others. Passiivinen tupakointi vahingoittaa vakavasti kansanterveyttä ja aiheuttaa kustannuksia Euroopan taloudelle. Passive smoking inflicts great harm on public health and entails costs for the European economy.
 • tuottaa
  Meidän ei tarvitse toistaa palveluja, jotka ovat jo saatavilla Yhdysvaltain GPS-järjestelmässä, eikä meidän missään nimessä pitäisi tuottaa niin paljon tarpeetonta hiilidioksidisaastetta ympäristöön. We do not need to duplicate facilities already available from the American GPS, and we certainly should not inflict so much unnecessary carbon pollutant upon this environment. Arvoisa puhemies, hyvät parlamentin jäsenet, naisten sukupuolielinten silpominen tuottaa jatkuvaa tuskaa ainakin 25 Afrikan maan useimmat niistä ovat AKT-maita naisille ja tytöille. Mr President, ladies and gentlemen, female genital mutilation inflicts endless pain and suffering on women and girls in at least 25 African countries, most of them ACP countries. Afaatikko ei kykyne tuottamaan puhetta
 • aiheuttaa (vahinkoa, kärsimystä)
 • langettaa
  ~ tuomio~ vastuu jollekulle
 • langettaa (rangaistus)
 • määrätä
  Mielestämme oikeudellinen ongelma ei ole näin yksinkertainen, ja on liioiteltua määrätä jäsenvaltioille tällaisia rangaistusseuraamuksia. We feel, however, that the legal problem is not that simple, and that inflicting such penalties on Member States is excessive. En katso, että komission tarkoitus on määrätä lisämaksua tai että se haluaa rangaista lännessä ja idässä sijaitsevia maita, toisin sanoen kaikkein syrjäisimpiä maita. I do not believe that the Commission set out to inflict an additional tax or wanted to penalise countries situated to the west and east, in other words, more outlying countries.
 • sälyttää

Sanan inflict määritelmät

Esimerkit

 • They inflicted terrible pains on her to obtain a confession
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja