Nauris.fiHoroskooppiReseptitBlogitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan innovate käännös englanti-suomi

 • innovoida
  EU:n on pakko innovoida, jos se haluaa selviytyä globalisaatiosta. Europe is obliged to innovate if it is to survive globalisation. Meidän on varmistettava, että kaikki liikeyritykset voivat muuttua, mukautua, käydä kauppaa ja innovoida nykyisissä olosuhteissa. We need to ensure that all businesses can change, adapt, trade and innovate out of current conditions. Se on kyllä uutta, mutta niin tehtäisiin juuri siksi, että on yritettävä innovoida enemmän kilpailukyvyn säilyttämiseksi. That is new, certainly, but that is precisely the reason why we have to try and innovate more to remain competitive.
 • keksiä
  Niinpä minun on pakko kuvitella mielessäni, keksiä ja etsiä muita kuin suoria vaikuttamiskeinoja. I am therefore forced to be creative, to innovate and to find sources other than direct sources. Bell keksi puhelimen.Keksin vain koko jutun.
 • ottaa käyttöön (jtk uutta)
 • tehdä uudistuksia
 • uudistaa
  Mielestäni monissa maissa on löydettävä uudestaan nämä teollisuuden perinteet ja juuret, jotta voimme uudistaa ja muuttaa niitä. I think we should rediscover these manufacturing traditions and manufacturing roots in many countries in order to innovate and change them.
 • uudistua
  Tekniikan kehittyminen muuttaa edelleen maailmaa tavoilla, joita emme voi kuvitellakaan, joten kyky jatkaa oppimista ja uudistua on tulevaisuudessa keskeisiä seikkoja työllistyvyyden kannalta. Technology will continue to change the world in ways we cannot imagine, so the ability to continue to learn and to innovate will become crucial factors for employability.
 • uutta

Sanan innovate määritelmät

Esimerkit

 • to innovate a word or an act
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja