HoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan insignificant käännös englanti-suomi

 • merkityksetön
  Tämä ei ole merkityksetön saavutus. This is not an insignificant achievement. Varsinkin kun tuotteella on merkityksetön markkina-arvo. The commodity has an insignificant market value as well. Kysymys lakiasiain neuvostosta ei ole merkityksetön. The issue of the Legislative Council is not insignificant.
 • vähäpätöinen
  Tämä ei ole mikään vähäpätöinen seikka Kioton pöytäkirjan kannalta arkaluonteisella alalla. This is not insignificant for a Kyoto-sensitive sector. Umpikujan aiheuttaja eli kaksinkertaisten määräenemmistöäänestysten toteutustapaa koskeva kysymys, ei ole mitenkään vähäpätöinen seikka. The deadlock point, which is the formula for the double majority vote, is not an insignificant one. Se ei ole lainkaan vähäpätöinen seikka kaiken sen arvostelun jälkeen, jota unionin ulkoiset toimet ovat saaneet osakseen viime vuosina. Not insignificant, in the light of all the criticism which the Union' s external action has had to put up with over the years.
 • mitätön
  Tämä on mielestäni kaikkea muuta kuin mitätön asia. Olenkin hämmästynyt siitä, että tästä maasta kotoisin oleva puhemies on unohtanut asian. I consider that to be anything but insignificant, and I am amazed that the President, who hails from Britain, has forgotten about it. Sveitsi ei ole myöskään mitätön kauppakumppani. 80 prosenttia Sveitsin viennistä suuntautuu EU:hun, ja se on EU:n neljänneksi tärkein kauppakumppani. Nor is Switzerland an insignificant trading partner either: 80% of Swiss exports go to the EU, and it is the EU's fourth largest trading partner. Tästä huolimatta, kun tähän lisätään EIP:n laina, tuona ajanjaksona käytettävissä on miltei 13 miljardia euroa, joka ei ole mitätön rahasumma. Nevertheless, together with EIB lending, this means that nearly EUR 13 billion will be available over that period, which is not an insignificant amount of money.
 • samantekevä

Sanan insignificant määritelmät

Esimerkit

 • Such things are insignificant details compared to the main goal.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja