Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan insist käännös englanti-suomi

 • vaatia
  Meillä on oikeus vaatia, ja sen me teemme. It is our right to insist and we do so. Euroopan unionin pitäisi vaatia tätä. The European Union should insist on this. Jäsen Korhola on jaksanut vaatia sitä sinnikkäästi. Mrs Korhola made a point of insisting on that.
 • inttää
 • vakuuttaa
  Sudanin hallitus vakuuttaa, ettei koskaan luovuta heitä kansainväliselle rikostuomioistuimelle. The Government of Sudan is insisting that it will never hand them over to the ICC. Voin vakuuttaa teille, hyvä jäsen, että aion tämän kysymyksen jälkeen jopa ottaa henkilökohtaisesti selvää siitä, mitä tapahtuu, ja vaatia vastausta mahdollisimman pian. And I can assure you that, following this question, I shall personally look into what is happening and insist on having a response as soon as possible. Vastaukseni on kielteinen, ja toivon, että parlamentti vakuuttaa jatkuvasti, että me kaikki olemme samanarvoisia nykytilanteessa, kun laboratoriot kiihottavat mieliä maailmalla ihmisiä kloonaamalla. No, at a time when laboratories are challenging the consciences of the whole world, I would like Parliament to insist that we all have the same dignity and the same humanity.
 • vaatimalla vaatia
  En aio vaatimalla vaatia asiaa, joka aiheuttaa mielestäni tässä vaiheessa niin selvästi erimielisyyttä. I will not insist on what, for me, is obviously a divisive issue at this stage.
 • väittää
  – Arvoisa komission jäsen, sallinette minun väittää toisin. – Allow me to insist, Commissioner. Maatalouden pääosasto väittää, ettei se ole tiennyt mitään ja että viininviljelijät olivat tyytyväisiä. The DG AGRI insisted that it knew nothing and that winegrowers were happy. Samaan aikaan se enemmistö, joka ei käytä Internetiä, väittää, ettei tarvitse Internetiä tai ettei vain yksinkertaisesti ole kiinnostunut siitä. Meanwhile, the vast majority of non-users insist that they do not need it, or are simply not interested.

Sanan insist määritelmät

Esimerkit

 • The defendant insisted on his innocence
 • I insist that my secretary dresses nicely
 • The Prime Minister insisted on his Chancellors resignation
 • The Prime Minister insisted that his Chancellor resign
 • I insist that my secretary dress nicely
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja