ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan instability käännös englanti-suomi

 • epävakaus
  Energiaa tuotaisiin pääasiassa alueilta, joiden uhkana on geopoliittinen epävakaus. Most of this is from regions threatened by geopolitical instability. Alueen epävakaus johtuu ainoastaan hänestä. The entire instability of the region is due to him. Epävakaus on peräisin Euroopan unionin toimista. The instability comes from the European Union's actions.
 • epätasapaino
  Ongelmana on se, että epätasapaino on lähtöisin muualta ja nyt Espanja on kauheassa tilanteessa Irlannin tavoin. The problem is that the instability came from elsewhere and now Spain is in a terrible situation, as is Ireland.
 • epävakaisuus
  Venäjällä ei mitään hyötyä siitä, että epävakaisuus Kaukasian alueella kasvaa. Russia too has no interest in seeing increased instability in the Caucasus. Kehitysmaiden köyhyys, sodat ja epävakaisuus vaikuttavat välittömästi Eurooppaan. Poverty, war and instability in developing countries have a direct impact on our continent. Tiedämme, että tähän on syynä Atlantin toiselta puolelta tuleva taloudellinen epävakaisuus. We know that the cause of this is some financial instability coming from the other side of the Atlantic.
 • ailahtelu
 • horjuvuus

Sanan instability määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja