BlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitViihdeTietovisat

Sanan instead käännös englanti-suomi

  • asemastaÄideillä on nyt kolme lasta seitsemän asemasta. Mothers now have three children instead of seven. Perusteluissa sanotaan: voidaan ilmoittaa. Haluaisin myös tarkistuksen 15 tekstissä käyttää sanaa voida sanan olla asemasta. The wording of Amendment No 15 should be altered to read may instead of shall. Keskimääräinen tuotto oli kuitenkin viiden viime vuoden aikana noin 15 prosenttia oletetun 4 prosentin asemasta. But the average return over the past five years has been around 15%, instead of the usual 4%.
  • jonkun tilalle
  • sen sijaanMitä meidän on sen sijaan tehtävä? What do we have to do instead? Sen sijaan tarvitsemme enemmän demokratiaa. Instead, we need more democracy. Sen sijaan he ottavat takapakkia. Instead they are moving backwards.
  • sen sijastaMeidän olisi sen sijasta maksettava oppilaskohtaista tukea. We should instead award subsidies per pupil. Tarvitsemme sen sijasta pitkiä koulutusohjelmia.Instead, long training programmes are required. Valitsimme sen sijasta strategiaksemme toiminnan. Instead, we adopted the strategy of taking action.
  • tilalleVoisiko minun kylpyhuoneeni poistaa ja saisinko tilalle lisää toimistotilaa? Please could I get mine removed and have extra office working space instead? Ehdotuksena oli niiden merkitseminen Irakia koskevan julkilausuman tilalle. Their proposal was to enter these items on the agenda instead of the statement on Iraq. Tämän tilalle toivomme yritysdemokratioihin liittyvää dynaamista ja luovaa kehitystä. What we want instead is a dynamic and creative development with regard to corporate democracy.

Sanan instead määritelmät

Esimerkit

  • I was going to go shopping, but I went dancing instead

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja