HoroskooppiBlogitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitTietovisat

Sanan intentionally käännös englanti-suomi

 • tahallaan
  Esittelijä on väistänyt tämän näkökulman, tahallaan, tiedän sen, mutta pahoittelen sitä. I know the rapporteur intentionally avoided this aspect of things and I regret that. Arvoisa puhemies, Öcalanin ympärille on synnytetty tahattomasti ja tahallaan paljon sekaannusta. Madam President, much confusion has been created, both intentionally and unintentionally, around the issue of Mr Öcalan. Olen sen vuoksi iloinen, että laajentuminen on lopultakin tapahtumaisillaan kaikkien niiden monien viivytysten jälkeen, joita EU:n liitovaltion kannattajat ovat tahallaan aiheuttaneet. I am therefore delighted this is about to happen at last, after so many delays caused intentionally by the European federalists.
 • tahallisesti
  Sellaista voi tehdä vain tahallisesti, siis tietoisesti. Such offences can only be committed intentionally. Naisia syrjitään joko tahallisesti tai tahattomasti. Women are discriminated against, whether intentionally or not. Kantojen elpymistä ei saa viivästyttää tahallisesti, jos elpyminen on suunnitelman mukaan mahdollista. We should not intentionally delay stock recovery if this is feasible within the plan.
 • tarkoituksella
  YK:n rauhanturvaajiin ja elimiin kohdistetaan tarkoituksella iskuja. Attacks are being intentionally directed against UN peacekeepers and institutions. On sanomattakin selvää, etteivät he ryhtyneet luomaan tarkoituksella huonoa järjestelmää. It goes without saying that they did not intentionally create a bad system at the outset. Se on tyypillinen esimerkki eurojargonista, joka on tarkoituksella tai tahattomasti tulossa vaivihkaa käyttöön. It is a typical example of Euro-jargon which, whether intentionally or not, is creeping into use.
 • tarkoituksellisesti
  Olemme mietinnössä tarkoituksellisesti valikoivia. In this report, we are intentionally selective. Sovelletaanko ihmisoikeuksien alalla tarkoituksellisesti vaihtelevia sääntöjä? Are there not intentionally varying standards in the area of adherence to human rights? Unionille on selvää, että Dohassa annettu toimeksianto on tarkoituksellisesti laaja ja että meidän on noudatettava sitä. It is clear to the Union that the Doha mandate is intentionally broad and that we must respect this.

Sanan intentionally määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja