Nauris.fiVaihtoautotBlogitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan intercept käännös englanti-suomi

 • katkaista
  On tärkeää, että tutkimme kehittyviä ihmiskauppareittejä voidaksemme katkaista ne ja estää niiden kehittymisen. It is important that we research new emerging ways of human trafficking, in order to intercept and pre-empt emerging human trafficking routes. katkaista köysikatkaista neuvottelut
 • keskeyttää
  Anteeksi, että keskeytin puheenne.Mika Salo keskeytti kilpailun 44. kierroksella.
 • leikkauspisteen koordinaatti
 • pysäyttää
  Aihe, joka otettiin siellä esiin, oli ajatus käyttää euroon siirtymistä tilaisuutena havaita ja pysäyttää järjestäytyneestä rikollisuudesta tulevaa likaista rahaa. The issue raised there with the two of us was the idea of using the transition to the euro as an opportunity for detecting and intercepting dirty money coming from organized crime. Punainen liikennevalo pysäyttää autot ja jalankulkijat.
 • riistää
  Hän riisti hengen itseltään.Työnantajat riistävät kesätyöntekijöitä huonon sään varjolla. (iltalehti.fi
 • siepata
  Arvoisa puhemies, on todellakin olemassa Echelon-järjestelmä, jolla voi erotuksetta siepata viestejä, tietoja ja asiakirjoja, ja tämä merkitsee suurta kehitystä. Mr President, Echelon is an interception system which does not differentiate between communications, data and documents. It does exist and represents a considerable step forwards. Miten neuvosto ja komissio luulevat Yhdysvaltojen suhtautuvan, jos se saisi tietää, että Eurooppa voisi siepata sen presidentin, hallitsijoiden ja kansalaisten viestit? How do the Council and the Commission think the USA would react if it knew that Europe could intercept the communications of its president, elected representatives and people? Tyttö siepattiin päiväkodin pihasta.
 • sieppaus
 • torjua
  Viljelijät torjuvat ruiskutuksin tuhohyönteisiä ja kasvitauteja.Kulon etenemietä metsäpalossa torjutaan hosin, lapion ja kuokin, toisinaan vastatulia sytytttämällä.Vihollisen maahantunkeutuminen torjuttiin vastahyökkäyksin.
 • torjunta

Sanan intercept määritelmät

Esimerkit

 • The police intercepted the package of stolen goods while it was in transit.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja