BlogitViihdeVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan into käännös englanti-suomi

 • -sta
  Kuinkasta sinä voit?
 • -stä
  Mihinkästä olet menossa?
 • innostunut
  Kun BSE-taudista tehtiin tutkimus, hän ei ollut yhtä innostunut. When we had one into BSE, he was not so enthusiastic. Hän on saattanut meidät usein jopa vastakkain neuvoston ja komission kanssa, olimmepa sitten aina sen kannalla tai emme, koska hän on niin innostunut parlamentarismin kannattaja. Being an enthusiastic parliamentarian he has often brought us into confrontation with the Commission and the Council, whether we wanted to or not.
 • kiinnostunut
  Israel on siksi hyvin kiinnostunut osallistumaan viidenteen puiteohjelmaan alusta alkaen täysimääräisesti. That is why Israel is very interested in full integration into the fifth framework programme from the outset. Olen erittäin kiinnostunut pohtimaan Afrikan hiilirahaston perustamista, jota komission jäsen on ehdottanut, ja selvittämään, mihin sen avulla pääsemme. I am very interested in looking into the creation of a carbon fund for Africa, as the Commissioner has suggested, and where that will take us. Se on ainoa ruoka, jota hänelle voi antaa, joten olen yhtälailla kiinnostunut Eurooppaan tuotavien elintarvikkeiden ja maidon turvallisuuden takaamisesta. It is the only food he can have, and so I am just as concerned as you are about guaranteeing the safety of food and milk that we import into Europe.
 • päin
  Panokset ovat liian kovat voidaksemme suin päin heittäytyä tuntemattomaan. Too much is at stake for us to venture into the unknown in this way. Laajeneminen, jota käsittelemme, on laajeneminen, joka tapahtuu Keski-Eurooppaan päin. The enlargement we are considering is an enlargement into central Europe. . Arvoisa puhemies, varoitan käyttämästä suin päin sanaa "kansanmurha". . Mr President, I would warn against jumping into the terminology of genocide.
 • venäjäksi
  Voin myös vakuuttaa teille, että teksti käännetään venäjäksi ylihuomenna. I also give you the assurance that this text will be translated into Russian the day after tomorrow. Voitko sanoa sen venäjäksi?Mitä se on venäjäksi?

Sanan into määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja