HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitViihdeReseptitTietovisat

Sanan intrinsically käännös englanti-suomi

  • itsessään
    On sitä paitsi muistutettu siitä, että tässä on itsessään kysymys pakollisista menoista. Moreover, allow me to remind you that this is intrinsically about compulsory expenditure. Ei riitä, että keinot jätteen käsittelemiseksi ovat yhteiskunnan kannalta hyväksyttäviä, vaan niiden on oltava myös itsessään turvallisia. Ways of dealing with waste should be not only acceptable to society, but also intrinsically safe. Tämä johtuu maailmaa hallitsevasta järjestelmästä, kapitalismista, joka on itsessään epäoikeudenmukainen ja epätasa-arvoinen. This is the result of the system that dominates the world: capitalism, which is intrinsically unfair and unequal.
  • luonnollisesti
    En luonnollisestikaan voinut lähteä kesken konsertin
  • oleellisesti
  • olennaisesti
    Työlainsäädäntö ja työehtosopimusneuvottelut liittyvät olennaisesti yhteen. Labour law and collective bargaining are intrinsically linked. Yhteisen verokannan määrittäminen liittyy olennaisesti yhdenmukaistettuun verotukseen. The setting of a common base is intrinsically linked to a harmonised rate. Meidän on mentävä pidemmälle, koska näiden kahden järjestelmän oikeudelliset luonteet poikkeavat toisistaan olennaisesti. We must go further as the legal nature of these two systems is intrinsically different.

Sanan intrinsically määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja