Nauris.fiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisatHoroskooppiReseptit

Sanan investment käännös englanti-suomi

 • sijoitus
  Vankan talon rakentaminen on pitkän ajan sijoitus. Building a solid house is a long term investment. Sosiaalirahasto on sijoitus ihmisiin. The social fund is investment in people. Rahoitukselliselta kannalta se on erittäin tuottoisa sijoitus. Financially, it is an extremely profitable investment.
 • investointi
  Se on sangen huomattava investointi. This is quite a major investment. Tämä on tärkeä investointi tulevaisuuteen. This investment in the future is vital. Tämä investointi maksaisi itsensä varmasti takaisin. That investment would surely pay dividends.
 • keerna
 • pääomasijoitus
 • piiritys
 • sijoittaminen
  Lastemme tulevaisuuteen sijoittaminen on sijoittamista omaan tulevaisuuteemme. Investing in our children's future is an investment in our own future. Eurooppa 2020 -strategiassa painopiste on työllisyyteen sijoittaminen. In the Europe 2020 strategy, the priority is first and foremost investment in work. Lopuksi sanoisin, että paras sijoitus on sijoittaminen nuoren sukupolven koulutukseen, ja tarkoitan elinikäiseen oppimiseen. Finally, I would like to say that the best investment is an investment in the education of the young generation, and I mean lifelong education.

Sanan investment määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja