BlogitJääkiekon MMReseptitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisat

Sanan judge käännös englanti-suomi

 • arvioidaMeidän on erittäin vaikea arvioida tätä asiaa. This is very difficult for us to judge. Politiikassa ei tarvitse arvioida näitä hyötyjä. Politicians need not judge these benefits. Uskoakseni on muita, jotka osaavat arvioida asiaa paljon paremmin. I think others are far better placed to judge.
 • tuomariAjattelen myös, että parlamentti ei voi olla samalla kertaa tuomari ja asianosainen. I also think Parliament cannot be both judge and judged. Eräs irlantilainen tuomari kertoi tästä. This is something that was said by an Irish judge. Tuomari on voimaton ilman rangaistuksia. The judge is nothing without the power of the sword.
 • tuomitaParlamentilla ei ole oikeutta tuomita poliittisia mielipiteitä. Parliament has no right to judge political opinions. Arvoisa puhemies, uskon, että tehtävämme ei koskaan ole tuomita. I feel, Mr President, that it is never our place to judge. Oikeus tuomita omat johtajansa kuuluu vain kansoille, ei kenellekään muulle. Only nations have the right to judge their leaders, no one else.
 • erotuomari
 • päätelläVäittäisin, että ilman niitä emme voi päätellä, onko tunneli turvallinen vai ei. Without those, I would submit that we are not able to judge whether or not the tunnel is safe. Nyt näyttää olevan talouden vuoro, jos jotain voidaan päätellä niin kutsuttujen oligarkkien ympärillä ilmenneistä tapahtumista. Now it seems to be the turn of business, to judge by the goings on surrounding the so-called oligarchies. Viime kädessä kansalaiset ovat siinä häviäjiä, sillä he eivät voi seurata tai päätellä, mitä tapahtuu ja mitä heidän ministerinsä neuvostossa sanovat. In the end it is the citizens who lose out, because they are unable to follow or judge what is going on and what their ministers say in the Council.
 • arvostellaEn halua lainkaan arvostella sitä. I do not in any way wish to judge. Ei ole meidän asiamme arvostella sitä, kuinka ne sitä käyttävät. It is not for us to judge the use they make of them. Meidän ei mielestäni pidä arvostella neuvoston tapaa tehdä päätöksiä. We should not, I think, judge the way the Council takes a decision.
 • asiantuntijaTuomari Bruguière, kunnioitettu ja tunnustettu terrorismin asiantuntija, todisti, että laivasaattueen järjestäjällä IHH:lla oli yhteyksiä Al-Qaidaan. Judge Bruguière, the respected and recognised counter-terrorism expert, proved that the organiser of the flotilla, IHH, had maintained contact with al-Qaeda.
 • feministituomari
 • harkitaOn syytä harkita ennen kuin päätyy ratkaisuun.Parempi harkita kuin murehtia.
 • tuntijaSommelier on viinien tuntija, joka työskentelee ravintolassa.

Sanan judge määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja