TV-ohjelmatTietovisatBlogitVaihtoautotViihdeHoroskooppiReseptit

Sanan judgment käännös englanti-suomi

 • arvostelukyky
  Ailuksella ei ole sellaista arvostelukykyä, jota Räty edellyttää julkisen eläkelaitoksen johtajalta. (iltasanomat.fiAlkoholin nauttiminen voi vaikuttaa arvostelukykyyn.
 • päätös
  Päätös on näin ollen tärkeä, koska se on ennakkopäätös. The judgment is therefore important due to the precedent that it sets. Tilintarkastustuomioistuimen päätös vahvisti edelleen OLAFia ja sen merkitystä. OLAF and its significance have been enhanced as a result of the ECJ judgment. Myös se vaara on olemassa, että päätös yhdistettäisiin tiettyyn kansallisuuteen. There was also a danger that a judgment would be identified with a nationality.
 • tuomio
  Lisäksi tähän liittyy asiassa Bouchara 11. toukokuuta 1989 annettu tuomio. Then there is the judgment of 11 May 1989 known as the Bouchara judgment. Tuomio on myös täysin selvä, kun kyse on parlamentin velvollisuuksista. The judgment is also very clear when it comes to the duties of Parliament. Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen hiljattain läheissyrjinnästä antama tuomio näyttää meille oikeaa suuntaa. Indeed, the recent ECJ judgment on discrimination by association points the way.
 • arviointi
  Historian arviointi on historioitsijoiden tehtävä. Making historical judgments is the job of historians. Haluamme itse arvioida asiaa, ja nyt on mielestämme aika tehdä tämä arviointi. We would very much like the opportunity to judge for ourselves, and we think it is time judgment was made on this issue. Aasialaisten kunniantunto huomioon ottaen - ei siis pelkästään japanilaisten - tällainen melko röyhkeä länsimainen arviointi merkitsee iskua kasvoihin. On account of Asian pride, and not just that of the Japanese, such an arrogant Western judgment is nothing short of a slap in the face.
 • harkinta
  Juuri päättyneen Eurooppa-neuvoston kokouksen esityslistalla kohdalla "turvapaikka ja maahanmuutto" oli merkittävä asema. Sevillassa vallitsi terve järki, maltti ja harkinta. Asylum and immigration were high on the Seville European Council's agenda, and what prevailed at Seville were common sense, good judgment and moderation.
 • päättely
 • punnitseminen
 • tuomitseminen
  Meidän tehtävänämme ei nimittäin ole hallitusten tuomitseminen. In fact, it is not for us to pass judgment upon governments. Jo pelkästään tuomitseminen symboloi sitä, että olemme samaa eurooppalaista perhettä. That judgment alone symbolises that we are members of one European family. Tällainen ulkopuolelta tuleva tuomitseminen ilman todellisten faktojen tuntemista ei ole tarkoituksenmukaista, ja se on sitä paitsi puuttumista valtion sisäisiin asioihin. These 'judgments' from outside without knowing the true facts are not meaningful, and moreover represent interference in internal affairs.
 • viimeinen tuomio

Sanan judgment määritelmät

Esimerkit

 • a man of judgment
 • a politician without judgment

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja