ReseptitVaihtoautotViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan lament käännös englanti-suomi

 • valittaa
  Sitä vastoin saimme viime vuonna valittaa MEDAohjelman määrärahojen vajaakulutusta. On the other hand, last year we were lamenting the lack of use of funds for the Meda programme. Emme ole enää halunneet vain itkeä kuolleita tai valittaa tuhoja. We do not want just to cry over more deaths or lament further destruction. Muutamat asiat on ehkä toteutettu hieman liian myöhään, mutta ei ole mitään järkeä valittaa siitä nyt tässä yhteydessä. Perhaps some of it was done rather too late, but there is no sense in lamenting that now.
 • valitus
  Tein isännöitsijälle valituksen parvekkeella tupakoimisesta.Metelin vaiettua raunioista alkoi kuulua valitusta.Valitus korkeimpaan oikeuteen.
 • itkeä
  Emme ole enää halunneet vain itkeä kuolleita tai valittaa tuhoja. We do not want just to cry over more deaths or lament further destruction. Äidit itkivät onnesta, koska olivat löytäneet lapsensa kunnossa.Taata on rohkea tosimies. Hän uskalsi itkeä selvästi näyttäen tunteensa mummin hautajaisissa.
 • surra
  Arvoisa puhemies, arvoisa neuvoston puheenjohtaja, arvoisa komission jäsen, tiedämme kaikki, että on liian myöhäistä surra erheidemme seurauksia. Mr President, Mr President-in-Office of the Council, Commissioner, we all know that it is no longer a time for lamenting the consequences of our mistakes.
 • vaikeroida
 • välittää
  Välitin viestin televisiossa.välittää puheluja, välittää asuntojaVälitän sinusta.
 • valitusvirsi
  Yksinkertaisesti ilmaistuna valitusvirsi on lopetettava. Putting it simply, to ‘stop the laments’. Pidän myönteisenä esittelijän rohkeutta hänen todetessaan mietintönsä perustelujen esipuheessa, että "Eurooppa ansaitsee parempaa. Valitusvirsi Lissabonin strategiasta on lopetettava." I welcome the courage of the rapporteur, who prefaces her explanatory statement with the sentence, ‘Europe deserves better: Stop with the “Lisbon lament”’.

Sanan lament määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja