TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeHoroskooppiReseptitBlogit

Sanan landmark käännös englanti-suomi

 • maamerkki
  Tämä hetki on sisämarkkinoille tärkeä, ja ensimmäinen maamerkki tällä alalla tällä vaalikaudella. This represents an important moment in the internal market and the first landmark in this area during this parliamentary term. Arvoisa rouva puhemies, toinen Aasian ja Euroopan välinen kokous, joka pidetään Lontoossa 3. ja 4. huhtikuuta, on tärkeä maamerkki Euroopan ja Aasian välisten suhteiden kehitykselle. Madam President, the second Asia-Europe Meeting, to be held in London on 3 and 4 April, will be an important landmark in the development of Europe's relationship with Asia.
 • merkkipaalu
  Mahtavatko kollegat tietää, että tämä on hieman kuin historiallinen merkkipaalu. I do not know if colleagues know: it is a bit of a landmark in history. Tämä keskustelu, päätöslauselma ja mietintö ovat historiallinen merkkipaalu 400� 000:lle MS-tautia sairastavalle eurooppalaiselle. This debate, resolution and report is a historic landmark for 400 000 people with multiple sclerosis in Europe.
 • merkkipaikka
 • rajapyykki
  Nykyisin ollaan siirtymässä eräissä yhteyksissä koordinaattitietona esitettäviin sähköisiin rajapaaluihin.50 vuoden rajapyykkiPlayStation 4 saavutti merkittävän rajapyykin – Sonyn pelikonsolia on ostettu jo 100 miljoonaa kappaletta (tekniikanmaailma.fi

Sanan landmark määritelmät

Esimerkit

 • an important landmark in human history
 • a landmark paper in neurosurgery
 • a landmark ruling/case

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja