HoroskooppiViihdeBlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptitVaihtoautot

Sanan late käännös englanti-suomi

 • myöhäinen
  Aihe: Kauppavelan myöhäinen maksaminen Subject: Late payment on commercial debt Mielestäni 18. joulukuuta oli hieman liian myöhäinen ajankohta. In my eyes, 18 December was perhaps a little too late. Myöhäinen täytäntöönpano on kuitenkin vain oire laajemmasta ongelmasta. Late transposition, however, is only a symptom of a larger problem.
 • myöhässä
  Tämä tulee myöhässä, todella myöhässä. This is coming late, really late. Tiedän, että aloitimme myöhässä, koska puheenjohtaja Prodi saapui myöhässä. I know that we have started late, because Mr Prodi arrived late. Olen pahoillani, että olen vähän myöhässä. I am sorry that I am a bit late.
 • viime
  Viime aikoina näkemillemme toimille ei ole sijaa. There is no room for the policies we have seen of late. Nimeä koskeva kysymys on vaatinut paljon poliittista energiaa viime aikoina. The name issue has consumed much political energy lately. Kaksi ensimmäistä hedge-rahastoa menivät konkurssiin viime kesäkuussa. It only affected European banks in late July, early August.
 • -vainaja
 • aiempi
 • aiempi edellinen
 • edellinen
  BSE:n aiheuttama kriisi syntyi, koska edellinen hallitus reagoi ongelmaan liian myöhään. The BSE crisis happened because the previous government reacted too late to the problem. Neuvoston edellinen kanta 9. marraskuuta vaikka se onkin tullut myöhäisessä vaiheessa ja on vaillinainen osoittaa luonnollisesti, että laivateollisuuden taistelulla on joitain seurannaisvaikutuksia. The recent position of the Council on 9 November, despite being too little, too late, naturally shows that the fight put up by the shipbuilding industry is having an effect. Tämä on yli kymmeneen vuoteen ensimmäinen sisämarkkina- ja kuluttajansuojavaliokunnan laatima mietintö, jonka laadintaan sen edellinen puheenjohtaja, Phillip Whitehead, ei ole osallistunut. This is the first report of the Committee on the Internal Market and Consumer Protection in more than ten years in which its late chairman, Mr Whitehead, has not taken the floor.
 • edesmenneetp
 • edesmennyt
  Tai kuten edesmennyt suuri Elvis Presley sanoi: "It's now or never, .... Or, as the late, great Elvis Presley said: "It's now or never, .... Kuten edesmennyt, suuri Jimi Hendrix sanoi kerran, hiekkalinnat sortuvat lopulta mereen. As the late, great Jimi Hendrix once said, castles made of sand fall into the sea eventually. Ei ole kovin kauaa siitä, kun edesmennyt presidentti Mitterrand muistutti meitä siitä, että nationalismi merkitsee sotaa. It is not so long ago that the late President Mitterrand reminded us that nationalism means war.
 • edesmennyt -vainaa
 • kuollut
  Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että taivuttamisesta ei voida saada todisteita ennen kuin ihmisiä on jo kuollut - mutta sitten on jo liian myöhäistä. This is for the very simple reason that proof of incitement cannot be produced until people have already died - but then it is too late. Emme voi odottaa kunnes viimeinenkin pyöriäinen on kuollut, ennen kuin ryhdymme hankkimaan tieteellisiä todisteita, koska silloin on liian myöhäistä. I do not think we can wait until the last porpoise is dead before we finally establish the scientific proofs, for then it will be too late. Kuollut kudos huonontaa haavan paranemista lisäämällä infektioriskiä.
 • myöhä
  On jo myöhä, joten en käsittele niitä kaikkia. It is late, so I will not go over all of them. On myöhä ja on keskusteltu tarpeeksi. It is late and enough words have been exchanged. On jo melko myöhä, mutta tämä on hyvin tärkeä keskustelu. It is rather late, but it is a very important debate.
 • myöhään
  Aloitimme myöhään ja lopetamme myöhään. We began late and we will finish late. Se on myöhäistä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. It is late, but better late than never. Jotkut teistä sanoivat: "Se on liian vähän liian myöhään." Some of you have said, 'It is too little, too late'.
 • myöhäis-
 • myöhäiskapitalismi
 • myöhäiskapitalistinen
 • pitkään
  Puhuitte pitkään näin myöhäisenä ajankohtana. You talked for a long time at this late hour. Kiitän komission jäsentä siitä, että hän on viipynyt istunnossamme näin pitkään. I thank the Commissioner for staying so late with us. Näiden alueiden kartoittaminen on tärkeää, sillä jos lykkäämme sitä liian pitkään, se saattaa olla jo liian myöhäistä. It is important to map these areas because it might be too late if we leave this too late.
 • vainaa
  – ”Elämä kannattaa elää loppuun saakka”, ruukasi Kalle-vainaa sanoa.– Niin, Kalle oli mukava mies.Kun Pekka astui sisään, Kalle oli vainaana pirtin lattialla.
 • vainaja
  Hautausjärjestelyjen lähtökohdaksi tulee ottaa se, mitä vainaja itse olisi toivonut.
 • viimeisimmätp
  Voin sanoa teille, että kun palaan illalla kotiin, yritän aina katsoa Euronewsia, jotta kuulisin viimeisimmät uutiset. In my case, whenever I am late home, I always switch on Euronews to receive the latest news.

Sanan late määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja