BlogitTietovisatReseptitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan law käännös englanti-suomi

 • laki
  Käännettynä se tarkoittaa, että laki on kova, mutta se on kuitenkin laki. It translates as hard law but law nonetheless. Kiireessä tehty laki on yleensä huono. Hurried law is usually bad law. Tämä sisäistä turvallisuutta koskeva laki on mielivaltainen laki. This Internal Security Act is an arbitrary law.
 • oikeustiede
  Me lakia harjoittaneet tiedämme, että oikeustiede on osa prosessia ja että kauppaneuvotteluissa on tapana perääntyä. Those of us who have practised law know that the law lies in the procedural detail. Oikeusjärjestelmien erojen vuoksi oikeustiede ei ehkä ole paras esimerkki. Perhaps law is not the best example because of the different legal systems. Jokaisen jäsenen lähestymistapa vaihtelee hänen erikoisalansa mukaan: luonnontieteet, oikeustiede tai humanistiset tieteet. Each member has a different approach depending on his or her specialization: science, law or humanities.
 • kytätp
 • lainsäädäntö
  Pehmeä lainsäädäntö merkitsee, että parlamentin osallistuminen voidaan kiertää. Soft law means that Parliament may be circumvented. Lainsäädäntö on yksiselitteinen ja sitova. The law is unambiguous and binding. Lainsäädäntö ei kuitenkaan toimi. Nonetheless, the law is not working.
 • oikeus
  Oikeus ei ole suositusluontoista, se on pakottavaa. Law is not soft, law is coercive. Kansainvälinen oikeus, yhteisön oikeus, kansallinen valtiosääntöoikeus International law, Community law, national constitutional law Mutta millainen oikeus tekijänoikeus oikeastaan on? But what sort of law is copyright law?
 • sääntö
  Arvoisa puheenjohtaja Ahmed Qurie, koska kansainvälinen sääntö on erittäin tärkeä. Because Abu Ala yes, international law is very important. Tahaton seuraus on ainoa pysyvä sääntö EU:n alueella. In the land of the EU, the only continuing law is that of the unintended consequence. Tiedämme yhtä kaikki, ettei tämä itse määrittelemämme enimmäismäärä ole kiveen kirjoitettu pysyvä sääntö. Having said that, however, we know that the self-imposed ceiling is not an irrefutable and fixed law.

Sanan law määritelmät

 • , perhaps originally meaning someone who lives near a burial mound
 • The Torah

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja