ViihdeVaihtoautotReseptitBlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan lawful käännös englanti-suomi

  • laillinenTehty lykkäys ei ole laillinen. The postponement adopted is not lawful. Onko Tanskan perutuslaki laillinen vai laiton? Is the Danish constitution lawful or unlawful? Jäsen Maaten oli oikeassa todetessaan, että tupakkamainontakielto toimii ja on laillinen. Mr Maaten was right in saying that a tobacco advertising ban works and is lawful.
  • lainmukainenMenemättä yksityiskohtiin olen vakuuttunut siitä, että alkuperäinen vuonna 1996 sumutteelle asetettu kielto ei ollut täysin lainmukainen. Without going into detail, I am convinced that the initial ban on the inhaler in 1996 was not entirely lawful. Tämä tosiseikka ei silti millään tavoin oikeuta Maltan omaksumaa käsitystä siitä, kuinka sen tulisi hoitaa moraalinen ja lainmukainen velvollisuutensa. This reality, though, does not in any way justify the way in which Malta thinks it should handle its moral and lawful duty. On ilman muuta selvää, että jos golfkerhon saama tuki kattaisi myös itse golfkentän, tilanne ei missään nimessä olisi lainmukainen. It goes without saying that, if the support received by a golf club also covered the area of the golf course itself, such a situation would certainly not be lawful.
  • oikeutettu

Sanan lawful määritelmät

  • Conforming to, or recognised by the laws of society
  • Operating according to some law or fundamental principle
  • A character having a lawful alignment

Esimerkit

  • Lawful money is always a land asset and can only be issued by an actual land jurisdiction government — not a corporation.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja