HoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatNauris.fiReseptitVaihtoautotBlogit

Sanan lesson käännös englanti-suomi

 • oppitunti
  Valitettavasti se, mitä tapahtui Italiassa, ei ole ”oppitunti Euroopasta”. Unfortunately, what has happened in Italy is not a European lesson. Se on oppitunti Lähi-idälle siitä, että ei ole viisasta kansallistaa öljyteollisuutta. It is a lesson to the Middle East that it is unwise to nationalise the oil industry. Arvoisa puhemies, tämä on kuitenkin myös oppitunti tulevaisuutta varten ja tulevaisuuden vallankumous kolmesta syystä. But it is also a lesson for the future and a revolution, in three ways, for tomorrow.
 • läksy
  Tämä läksy meidän on opittava. This lesson has to be learned. Tämä on rahoituskriisin keskeinen läksy. This is a crucial lesson of the financial crisis. Meidän on joka tapauksessa opittava kriisin poliittinen läksy. We must also at any rate learn the political lesson.
 • opetus
  Euroopan saama suuri opetus on yhdentymisen opetus. The big lesson Europe has learnt is the lesson of integration. Tässä piilee opetus tulevaisuutta varten. This is a lesson for the future. Ensimmäinen opetus on päivänselvä. The first lesson is crystal clear.
 • tunti
  Työpäiväni kestää kahdeksan tuntia.Jalkapallo-ottelu alkaa kahden tunnin kuluttua.
 • kotitehtävä
  Ensimmäinen kotitehtävä: on tärkeää, että Euroopan komissiolla on tärkeämpi tehtävä näiden hajautettujen ohjelmien hallinnossa. The first lesson is that the European Commission needs to take a more significant role in the management of these decentralized programmes. Toinen kotitehtävä: uusien ohjelmien ulkopuolelle on jätettävä ne osapuolet, jotka ovat sitoutuneet yhteisrahoitukseen, mutta eivät ole pitäneet lupaustaan. The second lesson is that those operators who committed themselves to cofunding but failed to deliver should not be allowed to participate in the new programmes.
 • luento
  Valitettavasti luento järjen käytöstä muuttui pian luennoksi islamista, jossa meille saneltiin, miten meidän pitäisi toimia ollaksemme suvaitsevia. Unfortunately, the lesson in how to use our intelligences quickly turned into a lesson in Islam, telling us what we should do to be tolerant. Minusta yliopistossa on mukavampi käydä luennoilla kuin kirjatenteissä.Professori Virtanen piti mielestäni eilen oikein hyvän luennon.
 • opettaa
  Menneisyys voi opettaa nykyaikaakin. The past can also serve as a lesson for the present. Se tapahtui sen periaatteen mukaan, että Siperia opettaa. This worked on the principle that Siberia teaches you a lesson. Meille kaikille on hyväksi oppia ne läksyt, jotka Solidaarisuuden historia meille opettaa. We would all do well to learn the lessons that Solidarity's history teaches us.
 • sana
 • tehtävä
  Näin ollen meidän on tehtävä johtopäätöksiä tulevaisuutta varten. Consequently, we need to learn lessons for the future. WADAsta voidaan ottaa oppia, ja meidän olisi tehtävä se nopeasti. There are lessons to be learned from WADA and we should do so quickly. Ei ole Euroopan unionin tehtävä mestaroida ja läksyttää Venäjää. It is not for the European Union to be the schoolmaster and give lessons to Russia.
 • päivän Sana

Sanan lesson määritelmät

Esimerkit

 • In our school a typical working week consists of around twenty lessons and ten hours of related laboratory work
 • Nature has many lessons to teach to us
 • I hope this accident taught you a lesson!
 • The accident was a good lesson to me
 • Here endeth the first lesson
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja