HoroskooppiVaihtoautotReseptitBlogitTietovisatViihdeTV-ohjelmat

Sanan lethal käännös englanti-suomi

  • kuolettava
    Ikääntyvät alukset ja merellä vietettyjen päivien lukumäärän rajoittaminen voivat olla kuolettava yhdistelmä. A combination of ageing vessels and days-at-sea restrictions could be a lethal combination. Tällaisen toistuminen, tällä kertaa Keniassa, olisi kuolettava isku afrikkalaisten demokratiatoiveille. Another case of this, this time in Kenya, would be lethal for the democratic hopes of Africa.
  • letaali
    Mutaatio on homotsygoottisessa muodossa letaali eli johtaa yleensä kuolemaan varhaisella sikiökaudella.
  • tappava
    Lisäksi tällä järjestelmällä otetaan käyttöön standardoidut määritelmät, kuten LD50 (LD-50-arvo, mediaani tappava annos), jotka osoittavat selkeästi aineeseen liittyvät riskit. In addition, the GHS introduces standardised definitions, such as LD50 (lethal dose 50), that clearly indicate the hazard associated with the substance. Elohopeasta on päästävä eroon, mutta se ei ole sen paremmin erittäin tarttuva tappava virus kuin hermokaasuyhdistekään, joka on tappava jo lähietäisyydeltä, vaikka ainetta ei edes koskettaisi. We need to get rid of mercury, but it is neither a highly contagious lethal virus nor a nerve gas compound which is deadly on near touch. Se on tappava yhdistelmä, joka johtaa levottomuuksiin monissa kehitysmaissa; se on nälänhätään johtava yhdistelmä. It is a lethal combination leading to unrest in a number of developing countries; it is a combination leading to starvation.

Sanan lethal määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja