Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan lever käännös englanti-suomi

 • vipu
  Vaikka EU:n talousarvio on tärkeä poliittinen vipu, EU:n omien varojen yläraja on säilynyt muuttumattomana vuodesta 1993 lähtien. While the EU budget is a major political lever, the ceiling on the EU's own resources has remained unchanged since 1993. tulostuspolku annetaan vivulla -oVipu laukesi ja saalis jäi siitä roikkumaan.
 • vivuttaa
 • vivuta
 • kammeta
 • käsikahva
 • keino
  Sosiaalinen edistyminen on keino lopettaa kriisi. Social progress is a lever for ending the crisis. Tukholman ohjelma, joka perustuu laajalti komission panokseen ja ehdotuksiin, on keskeinen keino, jolla se toteutetaan. The Stockholm Programme, which is largely based on Commission input and proposals, will be a key lever to make this happen. Perustamissopimuksessa oleva selkeä, täsmällinen ja vakaa oikeusperusta olisi eräs keino saada rahoitusta tällaiselle hankkeelle. A clear, explicit and solid legal base in the Treaty would provide another lever for the funding of a project of this nature.

Sanan lever määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja