TietovisatHoroskooppiVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatReseptitBlogit

Sanan life käännös englanti-suomi

 • elämä
  Parlamentaarinen elämä kuvaa elämää yleensä, ja kyseessä on muuttuva elämä, elämä, jonka vuoksi meidän on puututtava asioihin. Parliamentary life is an expression of life in general, it is a life that changes, a life that we need to react to. Kaikilla ihmisillä on vain yksi elämä, ja tämä elämä ansaitsee suojelua. Every individual has but one life and that life deserves to be protected. Työelämä on osa elämää, ei koko elämä. Working life is part of life, not all of it.
 • elämäntilanne
 • eläminen
  Eläminen on aina ollut vaikeaa. Life on earth has always been very difficult. Pidemmän ja terveemmän elämän eläminen voi tarkoittaa myöhäisempää eläkkeelle siirtymistä. Living a longer, healthier life can mean staying active longer. Heidän tulevaisuudennäkymänään on joko eläminen leirissä tai lyijyn saastuttamassa Mitrovicassa. Their prospects involve either life in a camp or lead-polluted Mitrovica.
 • elinkaari
  Tuotteiden elinkaari on noin 60 vuotta. We are looking at a 60-year life cycle. Tämä ei tarkoita sitä, että tuotteen elinkaari jätettäisiin joiltakin osin huomiotta. This does not mean ignoring the products’ whole life-cycles. Meidän on ymmärrettävä, että tämän jätteen elinkaari on vuosikymmenien mittainen. We need to understand that this waste has a life that lasts for decades.
 • elinkautinen
  Kaikki tämä vie 18 vuotta: puolet elämästänne kuluu kuolemantuomiota odottaen, mikä on sinällään jo julma elinkautinen. All this takes 18 years; half your life on death row: a cruel life sentence in itself. Näin on jo Ugandan laissa ja rangaistuksena voi olla elinkautinen vankeus. This is already part of Ugandan law and the punishment can be life imprisonment. Heitä uhkaa elinkautinen vankeus tai jopa pahempi rangaistus pelkästään koska heidän uskontonsa on eri kuin vallassa olevien. They risk life imprisonment or worse, simply because their religion is different from that of the ruling power.
 • henki
  Taslima Nasreenin henki on siis taas vaarassa. So Taslima Nasreen's life is once again in danger. Vaikuttaa siltä, että monien mielestä naisen henki ei ole yhtä arvokas. It seems that to many, a woman's life is not as valuable. Haluan vakuuttaa jäsen Daviesille tässä ja nyt, että palestiinalaisten henki on meille kaikille parlamentin jäsenille yhtä arvokas kuin israelilaistenkin henki. I would like to reassure Mr Davies by stressing here that, for each of us in this House, a Palestinian life is worth as much as an Israeli life.
 • nirri
  nirri pois = henki pois; tappaa
 • työelämä
  Työelämä on osa elämää, ei koko elämä. Working life is part of life, not all of it. Niin naisten kuin miestenkin on voitava yhdistää perhe-elämä ja työelämä. It must be possible for both women and men to combine family life and working life. Työelämä ja koulutus on integroitava täysin. Working life and education must be fully integrated.

Sanan life määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja