VaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeBlogitTietovisatReseptit

Sanan linear käännös englanti-suomi

  • suoraviivainen
    Tuotteiden määrän suoraviivainen vähentäminen olisi järjetöntä. A linear reduction in the number of products would be insane. Prosessi ei ole koskaan suoraviivainen. The process will never be linear. Kiintiöiden suoraviivainen korottaminen ei kuitenkaan tuo lupaamaanne pehmeää laskua. A linear increase in quotas alone will not, however, create the soft landing you promise.
  • lineaarinen
    Pelkäämme nyt, että vuonna 2013 edessämme on lineaarinen vähentäminen. Our fear now is that in 2013 we will face a linear decrease. Jos te luette tarkasti, mietinnössä lukee " väliaikaisesti lineaarinen" . And if you read the report carefully, you will see that it says "provisionally linear' . Toivon, että malli ei ole lineaarinen ja että neljän prosentin tarkastusten tekemisen yhteydessä virhetaso ei ole 40 prosenttia. I hope that the model is not linear and that, where 4% audits are carried out, we do not have a 40% error rate.
  • tasasoukka
  • johdonmukainen

Sanan linear määritelmät

  • program

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja