HoroskooppiViihdeTietovisatReseptitVaihtoautotBlogitTV-ohjelmat

Sanan location käännös englanti-suomi

 • sijainti
  Ulkosuhdehallinnon sijainti on näin ollen ratkaiseva kysymys. The location of the Foreign Service is therefore a crucial issue. Valko-Venäjällä on keskeinen sijainti EU:n itärajalla. Belarus is in an important location on the eastern border of the EU. kirjallinen. - (PT) Euroopan sijainti sanelee sen turvallisuuteen liittyvät painopisteet ja huolenaiheet. The location of Europe dictates its security priorities and concerns.
 • asema
  Pääministerin asema on vahva skandaalienkin jälkeen.Hänellä on korkea asema organisaatiossa.Mikä asemanne on tällä hetkellä?
 • olinpaikka
  Todistajan olinpaikka on tiedossa.
 • paikka
  Paikka, johon virasto perustetaan, on vielä löydettävä. The location in which the authority should be based is still to be indicated, in fact. Muuten olen sitä mieltä, että Parma olisi sopiva paikka lentoturvallisuusvirastolle. Incidentally, I think that Parma would be a suitable location for the Aviation Safety Agency. Nyt se on kuitenkin pahin mahdollinen paikka fyysisen koskemattomuuden ja ihmisoikeuksien rikkomisen kannalta. Today, however, it is the worst location for attacks on physical integrity and for breaches of human rights.
 • sijoittaminen
  Konsulipalvelujen sijoittaminen samoihin tiloihin on myös harkinnassa. The co-location of consular facilities is also under consideration. Ministeri mainitsi, että konsulivirastojen sijoittaminen yhteisiin tiloihin on harkinnassa. The minister talked about co-location being under consideration of consular officials. Viraston sijoittaminen Luxemburgiin on järkevää Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen läheisyyden vuoksi. The location of this office in Luxembourg is sensible due to the proximity of the European Court of Justice.

Sanan location määritelmät

 • A particular point or place in physical space
 • An act of locating
 • An apartheid-era urban area populated by non-white people; township
 • A leasing on rent
 • The marking out of the boundaries, or identifying the place or site of, a piece of land, according to the description given in an entry, plan, map, etc

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja