TietovisatReseptitBlogitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan lofty käännös englanti-suomi

  • korkea
    Nyt olisi korkea aika toteuttaa Maastrichtin ylevä päämäärä: yhteinen eurooppalainen ulko- ja turvallisuuspolitiikka, johon olennaisena osana kuuluu myös yhteinen puolustus. It is high time we implemented Maastricht’s lofty goal: a Common Foreign and Security Policy, an essential component of which is also a common defence system. Tämä tuoli on hyvin korkea.Korkea verenpaine kasvattaa sydäninfarktin riskiä.
  • kopea
  • ylevä
    Tämä on ylevä tavoite, mutta sitä kannattaa tavoitella. That might be a lofty target but one worth aiming for. Olemme sitä mieltä, että ylevä ja kunniakas kompromissi on politiikan perusta. We believe that compromise, when it is lofty and honourable, forms the foundation of politics. Nyt olisi korkea aika toteuttaa Maastrichtin ylevä päämäärä: yhteinen eurooppalainen ulko- ja turvallisuuspolitiikka, johon olennaisena osana kuuluu myös yhteinen puolustus. It is high time we implemented Maastricht’s lofty goal: a Common Foreign and Security Policy, an essential component of which is also a common defence system.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja