Nauris.fiHoroskooppiVaihtoautotBlogitTietovisatReseptitTV-ohjelmat

Sanan long-term käännös englanti-suomi

 • pitkäaikainen
  Edessä on pitkäaikainen sokerin maailmanlaajuisen kysynnän piikki. The world is facing a long-term surge in demand. Demokraattisen yhteiskunnan rakentaminen on pitkäaikainen sitoumus. Building a democratic society is a long-term commitment. Raha ei sinänsä voi olla rakenteellinen, pitkäaikainen ratkaisu. Money on its own cannot offer a structural, long-term solution.
 • pitkäaikais-
  Vuoden 1997 Luxemburgin työllisyyshuippukokouksessa päätettiin toimintasuunnitelmista pitkäaikais- ja nuorisotyöttömyyden torjumiseksi ja siirtymiseksi passiivisista toimista aktiivisiin toimiin. At the Employment Summit in Luxembourg in 1997, action plans were decided upon to combat long-term and youth unemployment, and to move from passive to active measures. Työllisyyden edistäminen sekä pitkäaikais- ja nuorisotyöttömyyden torjuminen ovat yleensäkin olleet aina tärkeällä sijalla neuvoston ja Eurooppa-neuvoston asialistoilla. On the whole, promoting employment, including fighting long-term unemployment and youth unemployment, has always featured high on the agendas of the Council and of the European Council.
 • pitkäjänteinen
  Itse olen usein täällä pitämissäni puheissa vaatinut, että EU:lla pitää olla yhtenäinen, yhdellä äänellä puhuva ja pitkäjänteinen Venäjä-politiikka. In speeches I have given here, I myself have said that the EU should have a united, unanimous, long-term policy on Russia. Vaikka johtopäätökset talouden kasvupotentiaalin ja julkisen talouden kestävyyden näkökulmasta voivat olla vähemmän positiivisiakin, oleellista on pitkäjänteinen ja proaktiivinen uudistuspolitiikka. Although the conclusions relating to the potential for economic growth and the sustainability of public finances may well be less positive, a long-term, proactive policy of reform is essential.
 • monivuotinen (esim. sopimus, vakuutus)
 • pitkäaikaistyötön
  Kuka voi syyttää heitä aikana, jona yksi kymmenestä Euroopan unionin kansalaisesta on työttömänä ja jona yksi kahdestakymmenestä on pitkäaikaistyötön? Who can blame them at a time when one in ten European citizens today are out of work, in which one in twenty are long-term unemployed?

Sanan long-term määritelmät

 • Becoming evident after a relatively long time period
 • Extending over a relatively long time period
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja