ReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatBlogit

Sanan love käännös englanti-suomi

 • rakkausJoskus heitä pidättelee rakkaus, useimmiten kuitenkin pelko. They are sometimes bound by love, but more often than not by fear. Parlamentin jäsenten on myös muistutettava toisiaan siitä, että suurin kaikista on rakkaus. Let the Members of this House remind each other that the greatest of all is love. Mitä jos tulevaisuudessa on ihmisiä, jotka eivät kykene rakastamaan kaikilla niillä tavoilla, joilla rakkaus ilmenee? What if, tomorrow, we have human beings who are not capable of loving, of expressing love in all its forms?
 • rakastaaYhteiskunta voi olla oikeudenmukainen, mutta se ei voi koskaan rakastaa. Society may be just, but it cannot ever love. Kansakuntamme rakastaa vapautta ja demokratiaa. We are a nation that loves freedom and democracy. Arvoisa puhemies, kun rakastaa jotakuta, häneen kohdistaa tiettyjä odotuksia. Mr President, when you love someone, you have certain expectations of them.
 • nollaNolla tarkoittaa "ei yhtään".Nollalle ei ole merkintätapaa roomalaisissa numeroissa.Mikä tahansa luku kerrottuna nollalla on nolla.
 • pitääHänestä tällä viikolla -lehdessä julkaistussa henkilökuvassa todettiin, että hän on rakentanut talonsa itse ja pitää puutarhanhoidosta. His profile in the this week said that he had built his own house and loves gardening. Pitäisitkö hetken koriani?Missä sinä pidät koiraasi?
 • rakasVoiko kukaan meistä kuvitella, miltä tuntuu menettää itselle rakas ihminen niin sanotun poliittisen asian vuoksi? Can any of us imagine what it would be like to lose a loved one because of a so-called political cause? Tätä me todellakin toivomme Meksikolle, maalle, joka on Euroopan unionille niin tärkeä ja joka on niin rakas erityisesti kaikille espanjaa puhuville ihmisille. That is what we really want for Mexico, a country which is so important for the European Union and greatly loved, especially by all Spanish speakers. Tarja sinä rakas, ikävä on mulla (Tarja sinä rakas, Kake Randelin

Sanan love määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja